pls nasıl gözüktüğünü ve nasıl perfonmasn vereceğini mekar ediyorum -ayrıca çekilişi bana verebilirmisin ?Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi i5 10400f+Gtx 1660s olsa bu zamanda güzel olurArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
abi bide GTX 1660 ti gamming X serıes plsabi adm ışıklı fanınıda kullanır mısın ?
pls nasıl gözüktüğünü ve nasıl perfonmasn vereceğini mekar ediyorum -ayrıca çekilişi bana verebilirmisin ?
Palit-inno3d gibi markaları kullanırsan daha iyi olur abi. heyecanla bekliyoruz <3Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kardeş sistemi takipçiler alabilsin diye toplıcak challenge neRTX serisi herhangi bi ekran kartı + 32gb Ram... biliyorum biraz zor ama challenge gibi olsun
Bir sürü video var kanka aç izle trolleme başlığı keserim totonuZaten almıyorum bari zirveyi görelim RTX3090 istiyorum.
Hayaller hayatlar be reis şaka maka bu sistemi yeni aldım da 3 3200G, 8 GB 2666, A320M S2H, 400W VX400 plus. 2 aylık doğrusu, 1500'e falan satar belki yeni sistemini alırım 3500 civarında ekran kartlı olabilirse.Kardeş sistemi takipçiler alabilsin diye toplıcak challenge ne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir sürü video var kanka aç izle trolleme başlığı keserim totonu
rx5500xt 4gb ryzen 3 3100 iyi gider abiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle