pls nasıl gözüktüğünü ve nasıl perfonmasn vereceğini mekar ediyorum -ayrıca çekilişi bana verebilirmisin ?Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
![]()
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi i5 10400f+Gtx 1660s olsa bu zamanda güzel olurArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
abi bide GTX 1660 ti gamming X serıes plsabi adm ışıklı fanınıda kullanır mısın ?
pls nasıl gözüktüğünü ve nasıl perfonmasn vereceğini mekar ediyorum -ayrıca çekilişi bana verebilirmisin ?
Palit-inno3d gibi markaları kullanırsan daha iyi olur abi. heyecanla bekliyoruz <3Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Kardeş sistemi takipçiler alabilsin diye toplıcak challenge neRTX serisi herhangi bi ekran kartı + 32gb Ram... biliyorum biraz zor ama challenge gibi olsun![]()
Bir sürü video var kanka aç izle trolleme başlığı keserim totonuZaten almıyorum bari zirveyi görelim RTX3090 istiyorum.
Kardeş sistemi takipçiler alabilsin diye toplıcak challenge ne
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bir sürü video var kanka aç izle trolleme başlığı keserim totonu![]()
rx5500xt 4gb ryzen 3 3100 iyi gider abiArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle