Necrowolf
80+
Dahası
4. nesil sadece a520 lerde çalışıyor diye biliyorum.
4. nesil sadece a520 lerde çalışıyor diye biliyorum.
gtx 1650 li bir sistem i3 10100f uygun fiyata çıkarsa çok güzel olurArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
i3 10100f + rx 580 4 gbArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
kesinlikle çıkmaz 5500xt varken 4 yıllık bir ekran kartı kullanmazi3 10100f + rx 580 4 gb
ya çıkmazsa kafalar çok karışıkçıkarsa.
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Abdullah abi lütfen bu sisteminde palit olsun çünkü inno3d palit gibi markalar ülkemizde yayılmalı ve bunu en iyi sen yapabilirsin d.a forum arkanda