servet95
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 100
Ben hepsiburada da 4 Bin TL'ye topladım. Ancak bu kadar bütçe kalıyor. Fazlasını koyarsa zevkle alırım.O bütçede RX550 rezillik olur.
Ben hepsiburada da 4 Bin TL'ye topladım. Ancak bu kadar bütçe kalıyor. Fazlasını koyarsa zevkle alırım.O bütçede RX550 rezillik olur.
Bunu yaparsan Senden kralı YOK ! ;Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
2060 + r5 3500 veya 3600 450m anakart 16 gb ramArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
8000 - 9000 TL lik gelsin FPS hayvanı gelsin apo abi . Vallaha herkesde para var yok diyen yalan söyler .Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
i3 10100f ve gtx 1650 superArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Evet güzel olur alternatif olarakta 3500 falan ekleseler bide10400F + 1660Super
Abi 3100 ve rx580Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
INTEL Core i7 9700K işlemci - MSI Z390-A PRO 4400MHz(OC) anakart - ASUS ROG STRIX GeForce RTX 2060 OC EVO 6GB ekran kartı - 8x2 ram