@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz konu kilitlensin artık bence
i3 10100f 1660s 16 gb ramArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
hocam 1660 super r5 2600 olabilirArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
bence anakart olayından dolayı intel kullanmaz1660 Super ve İ5 10400F Veya R5 3600 bir sistem ?
malum anakart yüzünden intel kullanmaz gibime geliyori3 10100f 1660s 16 gb ram
i5 10400f + 1660S veya Ryzen 3100-3500 +1660SArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
öyle olabilir intel soket geleceğe yatırım konusunda kötü 9. nesildede ztn thread sayılar ı core sayılarıyla aynıydı 9900k dışındabence anakart olayından dolayı intel kullanmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
malum anakart yüzünden intel kullanmaz gibime geliyor
1400fi5 1400F ve GTX1660 Super
öyle olabilir intel soket geleceğe yatırım konusunda kötü 9. nesildede ztn thread sayılar ı core sayılarıyla aynıydı 9900k dışında
Mesaj otomatik birleştirildi:
1400f
Ryzen 5 3500x + 1660 SuperArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle bu sistem toplandı ve 10700kf artı z490 daha performanslı ve ryzeni b550 ile aldığında neredeyse aynı fiyata geliyor normaldeAga 5600x gibi bi canavar varken ne kullansın 10700k ile Z490 kullansa aynı ayarda ve çok daha pahalı oluyo ama ryzen 5600x 600tl lik anakartta bile canavar oluyor. Ryzen toplar bence