Yeni Forum Hakkında

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
574
Genel olarak güncellemeden memnunum ama bence düzeltilmesi gereken iki önemli yer var
Bu sorunu sadece ben mi yaşıyorum bilemiyorum ama güncelleme geldiğinden beri sıcak fırsatlara bakasım gelmiyor hangi konuya tıklarsam eski oluyor yeni konular sürekli arada kaynıyor. Özellikle çoğu kişi kampanya bittikten sonra indirim başlığını kapatmadığı için ayırt etme şansımız da yok. Yine çoğu kişinin de eski hali gibi açılma zamanına göre sıralanmasını istediğini gördüm. En azından bu ayar özelleştirilebilir olabilir. Güncelleme geldiği gün moderatörler bunu düşünürüz yazmıştı ama hala akıllarında mı bilmiyorum
Ayrıca site ilk güncellendiğinde sağ altta olan konu başlığı ekleme/ özelleştirme kısmı sonraki gün bende ve birkaç kişide oradan kalkmış yeri mi değişti yoksa bir hata mı? Belki de ben bulamadım

Son düzenleme:
Forum eskiye dönmüş hayırlı olsun hepimize. Bu yaştan sonra yenilik kaldıramam ben
Evet dün değiştirmişler artık memnun olmayan kalmaz heralde
Eski 2 3 özellik güzeldi ama zaten uğraştıkları belli elbet geliştirirler şimdi kafalarını ütülemeyelim :D

Son düzenleme:
Harbiden ya konu dışı kaybolmuştu, reklam postları kaldıramıyordun vs.

Guzel dusunmuslerdi ama konu disi her basliga ayrilinca bakasim gelmiyordu. Karmasik gorunuyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,493
Üyeler
203,156
Son üye
funkusinco
Geri