yeni gelen kullanıcılar için düzenleme getirilmeli

Mertmax

80+ Silver
Reaksiyon skoru
8,106
Selamlar, yeni gelen kullanıcılar kuralları okumuyor maalesef konu açınca ya küfür ediyorlar ya da caps lock ile başlıyorlar bence bir düzenleme gelmeli bu konuda. ( zaten kurallar var diyenler gelmeden yazıyı düzgün okumalarını öneririm.)

ben de yeni geldim cümleye küçük harfle başlayıp cümlenin sonuna nokta koymamak ban sebebi mi?

Gayet mantıklı bir düşünce.
Karşılarına bir ekran şeklinde çıkabilir en azından caps lock ve küfür olayının yazılı olduğu gayet sadece anlaşılır bir yazı olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de yeni geldim cümleye küçük harfle başlayıp cümlenin sonuna nokta koymamak ban sebebi mi?
yoo

İlk küfür ediyorlar kısmı tamamıyla abartıdan ibaret. Konu açarken ise uyarısı zaten orada yazıyor, bu konudaki önerilerin maalesef yersiz olmuş.

Gayet mantıklı bir düşünce.
Karşılarına bir ekran şeklinde çıkabilir en azından caps lock ve küfür olayının yazılı olduğu gayet sadece anlaşılır bir yazı olarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yoo
düşüncem böyle benim tabi bu konuda bir düzenleme gelirse ne mutlu bana =)

İlk küfür ediyorlar kısmı tamamıyla abartıdan ibaret. Konu açarken ise uyarısı zaten orada yazıyor, bu konudaki önerilerin maalesef yersiz olmuş.
hocam merhaba, bende pek eski tayfadan sayılmam fakat ağırlık olarak yeni gelen millet caps lock açarak konu açıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri