Yeni işlemci takmak konusunda yardım

elmas21

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba, arkadaşlar. İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum da yeni işlemciyi takmadan önce ve taktıktan sonra yapılması gerekenler neler?

Merhaba, arkadaşlar. İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum da yeni işlemciyi takmadan önce ve taktıktan sonra yapılması gerekenler neler?
Eskisinin macunu silmek soğutucudaki macunu silmek yeni işlemciyi takmak macunlamak ve soğutucuyu montajlamak

Eskisinin macunu silmek soğutucudaki macunu silmek yeni işlemciyi takmak macunlamak ve soğutucuyu montajlamak
Teknik açıdan değil de daha çok indirmem gereken driver, bios güncellemesi vs. gibi yapmam gerekenleri sormuştuö
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önce eski işlemci takılıyken Bios

Önce eski işlemci takılıyken Bios güncelle. Biosu 3 ay önce filan en son sürüme güncellemiştim. Tekrar güncellemek şart mı?

Teknik açıdan değil de daha çok indirmem gereken driver, bios güncellemesi vs. gibi yapmam gerekenleri sormuştuö
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Chipset driver kurarsın o kadar bios güncellemesini de eski anakarta yeni işlemci takıyorsan yapman gerek onun haricinde bir şeye gerek yok ben böyle bir upgrade yapsam direkt format atardım sıfırlamak en iyisi

bios güncellemesi yap anakart sitesinde varsa yeni sürücüleri yükle

termal macunu unutma

bios güncellemesi yap anakart sitesinde varsa yeni sürücüleri yükle

termal macunu unutma
Şey merak ediyorum, alacağım işlemci ryzen 7 7800x3d bunun sürücüsü zaten 2023 yılında yayınlanmış. benim bios sürümüm de en sondan birkaç sürüm öncesi. Acaba yine de güncellemem gerekir mi? Bilgisayarda herhangi bir sorun yokken Bios güncellemesi yapma taraftarı değilim de

Şey merak ediyorum, alacağım işlemci ryzen 7 7800x3d bunun sürücüsü zaten 2023 yılında yayınlanmış. benim bios sürümüm de en sondan birkaç sürüm öncesi. Acaba yine de güncellemem gerekir mi? Bilgisayarda herhangi bir sorun yokken Bios güncellemesi yapma taraftarı değilim de
anakart nedir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,593
Üyeler
192,422
Son üye
Peter_Pan
Geri