Eskisinin macunu silmek soğutucudaki macunu silmek yeni işlemciyi takmak macunlamak ve soğutucuyu montajlamakMerhaba, arkadaşlar. İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum da yeni işlemciyi takmadan önce ve taktıktan sonra yapılması gerekenler neler?
Önce eski işlemci takılıyken Bios güncelle.Merhaba, arkadaşlar. İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum da yeni işlemciyi takmadan önce ve taktıktan sonra yapılması gerekenler neler?
Teknik açıdan değil de daha çok indirmem gereken driver, bios güncellemesi vs. gibi yapmam gerekenleri sormuştuöEskisinin macunu silmek soğutucudaki macunu silmek yeni işlemciyi takmak macunlamak ve soğutucuyu montajlamak
Önce eski işlemci takılıyken Bios
Önce eski işlemci takılıyken Bios güncelle. Biosu 3 ay önce filan en son sürüme güncellemiştim. Tekrar güncellemek şart mı?
Chipset driver kurarsın o kadar bios güncellemesini de eski anakarta yeni işlemci takıyorsan yapman gerek onun haricinde bir şeye gerek yok ben böyle bir upgrade yapsam direkt format atardım sıfırlamak en iyisiTeknik açıdan değil de daha çok indirmem gereken driver, bios güncellemesi vs. gibi yapmam gerekenleri sormuştuö
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bios güncellemesi yap anakart sitesinde varsa yeni sürücüleri yükleMerhaba, arkadaşlar. İşlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum da yeni işlemciyi takmadan önce ve taktıktan sonra yapılması gerekenler neler?
Şey merak ediyorum, alacağım işlemci ryzen 7 7800x3d bunun sürücüsü zaten 2023 yılında yayınlanmış. benim bios sürümüm de en sondan birkaç sürüm öncesi. Acaba yine de güncellemem gerekir mi? Bilgisayarda herhangi bir sorun yokken Bios güncellemesi yapma taraftarı değilim debios güncellemesi yap anakart sitesinde varsa yeni sürücüleri yükle
termal macunu unutma
anakart nedirŞey merak ediyorum, alacağım işlemci ryzen 7 7800x3d bunun sürücüsü zaten 2023 yılında yayınlanmış. benim bios sürümüm de en sondan birkaç sürüm öncesi. Acaba yine de güncellemem gerekir mi? Bilgisayarda herhangi bir sorun yokken Bios güncellemesi yapma taraftarı değilim de
Msı b650 tomahawk wifianakart nedir
hocam bios güncellemesini yapın sayfasındanMsı b650 tomahawk wifi
Tamamdır, teşekkürlerhocam bios güncellemesini yapın sayfasından