Yeni Kabine Belli Oldu !

Bende o ikisini beğendim Türk milleti için sert karizma bir imaj çiziyor Dış İşleri Bakanı askermiş üstelik. Ekonomi bakanından bahsetmiyorum bile kesin başarılı olacağını söylemiyorum ama hiç değilse doları bir sayıda sabitler gibi.
Zamanında iyiydi ama 3/4 şartı varmış eğer yine karışırlarsa sıkıntı o yüzden gitti zaten sürekli karşılıkları için

Zamanında iyiydi ama 3/4 şartı varmış eğer yine karışırlarsa sıkıntı o yüzden gitti zaten sürekli karşılıkları için
Erdoğanla birbirleriyle tartışmışlar buna rağmen bakan yaptıysa ekonomiyi salıp refah artarsa bunun reklamını iyi yapar Erdoğan. O yüzden ara sıra Müslüman kişiliğinden ödün vermeyip faizi düşürmek ister onun dışında salacak şahsi fikrim.

hocam ekonomi bakanı yok

Erdoğanla birbirleriyle tartışmışlar buna rağmen bakan yaptıysa ekonomiyi salıp refah artarsa bunun reklamını iyi yapar Erdoğan. O yüzden ara sıra Müslüman kişiliğinden ödün vermeyip faizi düşürmek ister onun dışında salacak şahsi fikrim.
Çomak sokar yine ama önümüzdeki yerel seçimler var belki bişeyler yaparlar dolar için ama Türkiye de dolar düşmüyor be bir türlü

ah be Fahrettin
Screenshot_20230522-194411.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,085
Üyeler
184,726
Son üye
marcel
Geri