Neler Yeni

Yeni Kabine Belli Oldu !

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende o ikisini beğendim Türk milleti için sert karizma bir imaj çiziyor Dış İşleri Bakanı askermiş üstelik. Ekonomi bakanından bahsetmiyorum bile kesin başarılı olacağını söylemiyorum ama hiç değilse doları bir sayıda sabitler gibi.
Zamanında iyiydi ama 3/4 şartı varmış eğer yine karışırlarsa sıkıntı o yüzden gitti zaten sürekli karşılıkları için

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Zamanında iyiydi ama 3/4 şartı varmış eğer yine karışırlarsa sıkıntı o yüzden gitti zaten sürekli karşılıkları için
Erdoğanla birbirleriyle tartışmışlar buna rağmen bakan yaptıysa ekonomiyi salıp refah artarsa bunun reklamını iyi yapar Erdoğan. O yüzden ara sıra Müslüman kişiliğinden ödün vermeyip faizi düşürmek ister onun dışında salacak şahsi fikrim.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
hocam ekonomi bakanı yok

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Erdoğanla birbirleriyle tartışmışlar buna rağmen bakan yaptıysa ekonomiyi salıp refah artarsa bunun reklamını iyi yapar Erdoğan. O yüzden ara sıra Müslüman kişiliğinden ödün vermeyip faizi düşürmek ister onun dışında salacak şahsi fikrim.
Çomak sokar yine ama önümüzdeki yerel seçimler var belki bişeyler yaparlar dolar için ama Türkiye de dolar düşmüyor be bir türlü

ah be Fahrettin
Screenshot_20230522-194411.png

Top Bottom