Neler Yeni

Yeni karateye yazıldım önerileriniz nelerdir?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Arkadaslar daha bugün karateye yazıldım öneri verebilirmisiniz acaba?

Kum torbasında tekme çalışması yapılıyor ise sakın en alt tarafına vurma, daha yeteri kadar ayağın gelişmediğinden kendini sakatlarsın, yüksek kuşaklara çok denk gelme antremanlarda pek gelişmen açısından iyi değil içinden geçebilirler, antremana gitmeden önce çok yeme, antremanlarını sıkı yap aksatma. Böylece iyi gelişirsin.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe

smsísmαíl

80+ Silver
1616351040646.png

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Kum torbasında tekme çalışması yapılıyor ise sakın en alt tarafına vurma, daha yeteri kadar ayağın gelişmediğinden kendini sakatlarsın, yüksek kuşaklara çok denk gelme antremanlarda pek gelişmen açısından iyi değil içinden geçebilirler, antremana gitmeden önce çok yeme, antremanlarını sıkı yap aksatma. Böylece iyi gelişirsin.
Siz gittiniz mi hocam bi tane youtube videosunda fiziksel temas yok diyorlardı 18 altına doğrumu acaba yaş 14

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Siz gittiniz mi hocam bi tane youtube videosunda fiziksel temas yok diyorlardı 18 altına doğrumu acaba

Ben 4 yıl Taekwondo yaptım da yani fiziksel temas yok derken ? Nasıl dövüş sporu olucak o :D ?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Ben 4 yıl Taekwondo yaptım da yani fiziksel temas yok derken ? Nasıl dövüş sporu olucak o :D ?
Vallahi ben de anlayamadım ama çocukları kuvvetlerini kontrol etmeleri içinmiş ama ben arkadaşımla kurs çıkışı hala yaparım :D bu arada diyelim ki benden bir haraç kesti kendimi korumam için mantıken el alışkanlığı lazım degilmi hem gerçi küçükler filan yokmuydu yav

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Hocam aklıma bi siz geldiniz şey diyecektim karate dışında karate için hangi kas grubuna yöneliyim egzersiz olarak ya da bi alt spor gibi mesela bacak derseniz bisiklet gibi ama bisikletim bozuldu

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Hocam aklıma bi siz geldiniz şey diyecektim karate dışında karate için hangi kas grubuna yöneliyim egzersiz olarak ya da bi alt spor gibi mesela bacak derseniz bisiklet gibi ama bisikletim bozuldu

Bacak ve kol eşit miktarda önemli karetede ama bilekte önemli biraz, sen elden geldiğince dengeli yap, tavsiyem hafiften fitness gibi ağırlık ile çalışman olur.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Bacak ve kol eşit miktarda önemli karetede ama bilekte önemli biraz, sen elden geldiğince dengeli yap, tavsiyem hafiften fitness gibi ağırlık ile çalışman olur.
Tamam hocam aklıma şey geldi mesela birisini yere yatırmak için karın kası yapmam gerektiğini düşündüm ama topu bir şekilde çalışırım

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Tamam hocam aklıma şey geldi mesela birisini yere yatırmak için karın kası yapmam gerektiğini düşündüm ama topu bir şekilde çalışırım

Mekik bol bol çekmelisin, karnına çok tekme darbesi yersin müsabakalarda.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram