YENI KLAVYE ONERISI MAX5K

EGIsaac

80+
Reaksiyon skoru
58
Arkadaşlar selam, şu an kullandığım klavyem logitech g413 carbon ancak şu an bir kere basmama rağmen 2 kez yazıyor bazen basmama rağmen yazmıyor takılıyor vs buraya yazdım nasıl olur diye kronikmiş artık yeni klavye alma zamanı geldi, max5k olmak üzere neler önerirsiniz? yeni modeller filan varmış işte %75 klavyenin sağ tarafı filan yok bu zaamana kadar hep klavyeyi %100 kullandım o yüzden %100 klavye önerirseniz daha iyi olur benim için

Arkadaşlar selam, şu an kullandığım klavyem logitech g413 carbon ancak şu an bir kere basmama rağmen 2 kez yazıyor bazen basmama rağmen yazmıyor takılıyor vs buraya yazdım nasıl olur diye kronikmiş artık yeni klavye alma zamanı geldi, max5k olmak üzere neler önerirsiniz? yeni modeller filan varmış işte %75 klavyenin sağ tarafı filan yok bu zaamana kadar hep klavyeyi %100 kullandım o yüzden %100 klavye önerirseniz daha iyi olur benim için
birde bilmiyorum ben eskide kaldım baya klavye konusundada şöyle sessiz güzel hissiyatlı bir şey önerirseniz sevinirim, kırmızı switchdi benim klavye yanlış bilmiyorsam çok sesi yoktu keyifte veriyorda o ayarda bir şey önerebilir misiniz

"Klavyenin sağ tarafı" olması zorunluluğundan vazgeçmeni öneririm öncelikle. Tuş kalabalığından başka bir şey değil.
Monsgeek M1V5 öneririm klavye olarak.

"Klavyenin sağ tarafı" olması zorunluluğundan vazgeçmeni öneririm öncelikle. Tuş kalabalığından başka bir şey değil.
Monsgeek M1V5 öneririm klavye olarak.
hocam alışkanlık olduğu için iyi oluyor ya, birde ara sıra autocadde filanda kullanıyorum aslında çokta gerekli değil evet haklısında işte alışkanlık :)

hocam alışkanlık olduğu için iyi oluyor ya, birde ara sıra autocadde filanda kullanıyorum aslında çokta gerekli değil evet haklısında işte alışkanlık :)
Ben mühendisim, sürekli Catia kullanıyorum, eksikliğini hissetmiyorum. En fazla 1 hafta sürüyor alışma sürecin. Yine sen bilirsin tabi.
İlle full boy olacaksa, AK980 veya 3098B Plus/5098B Plus felan olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,022
Üyeler
183,371
Son üye
Alppo
Geri