The Batman
80+ Silver
35k vardirkaç bekliyosun cüzdan boşaldı![]()
35k vardirkaç bekliyosun cüzdan boşaldı![]()
Çok şık duruyor hayırlı olsun.Kasa Ful Lianli Apo Ya Özendik![]()
cüzdan yok oldu35k vardir
Hayırlı olsun dostum. Gerçekten kaliteli parçalar tercih etmişsin. Tek eleştirim Corsair takıntılı olmanız.RAM'ler Corsair değil de Ballistix Max olabilirdi. SSD, MP600 değil de 980 Pro olabilirdi. Ekran kartını tam seçemiyorum ama Sanırım RTX 3080 Ti.
Özellikle info gösteren panele bayıldım. Yine aynı şekilde Galahad tercih etmeniz de güzel.
Anakart yine gayet iyi ancak Tomahawk yerine daha üst segment bir şey tercih edilebilirdi. Muhtemelen sistemde 5900X mevcut.
PSU olarak ne tercih ettiniz?
Kısacası 10/10 sistem olmuş.
Ram Değiştireceğim 3080ti psu Olarak Asus Tercih Ettimhttps://www.incehesap.com/asus-rog-strix-850g-850w-power-supply-fiyati-46631/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=46631&gclid=CjwKCAjwve2TBhByEiwAaktM1OOyoeV7PkxxF9g-E0DRtBao43oPiwyBymoq9sKTYbFRKwY79si_XRoCWAkQAvD_BwEHayırlı olsun dostum. Gerçekten kaliteli parçalar tercih etmişsin. Tek eleştirim Corsair takıntılı olmanız.RAM'ler Corsair değil de Ballistix Max olabilirdi. SSD, MP600 değil de 980 Pro olabilirdi. Ekran kartını tam seçemiyorum ama Sanırım RTX 3080 Ti.
Özellikle info gösteren panele bayıldım. Yine aynı şekilde Galahad tercih etmeniz de güzel.
Anakart yine gayet iyi ancak Tomahawk yerine daha üst segment bir şey tercih edilebilirdi. Muhtemelen sistemde 5900X mevcut.
TeşekkürlerHayırlı olsun dostum. Gerçekten kaliteli parçalar tercih etmişsin. Tek eleştirim Corsair takıntılı olmanız.RAM'ler Corsair değil de Ballistix Max olabilirdi. SSD, MP600 değil de 980 Pro olabilirdi. Ekran kartını tam seçemiyorum ama Sanırım RTX 3080 Ti.
lian liFanların modeli nedir?
PSU da gayet iyi. Tekrardan hayırlı olsun. Güzel günlerde, keyifli bir şekilde kullanman dileğiyle..Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram Değiştireceğim 3080ti psu Olarak Asus Tercih Ettimhttps://www.incehesap.com/asus-rog-strix-850g-850w-power-supply-fiyati-46631/?utm_source=google&utm_medium=listing&utm_campaign=46631&gclid=CjwKCAjwve2TBhByEiwAaktM1OOyoeV7PkxxF9g-E0DRtBao43oPiwyBymoq9sKTYbFRKwY79si_XRoCWAkQAvD_BwE
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler
Lian Li ne?lian li
Tutturamadık, sağ ol. Hayırlı olsun.ST120