Ne alaka dostum ben çok alıngan biriyim biri bana açıkcası kötü dese yaptığım bir şeye üzülürüm ve aklımdan çıkmaz bir kaç gün.Anonim olmanın avantajları![]()
Biraz farklı konsept arayışındayım. Ama konseptini dızlayabilirim, teşekkür ederim.@Gizemss Benim konsepti dızla istersen baya hoş bence
Teşekkürler!Çok iyi olmuş!
Teşekkür ederim, deneyeceğim.Daha renklendir renkler pek hoş durmuyor![]()
Ortadaki fotoğrafı Adobe ile yaptım, onun dışındakiler hazır kullanıma sunulmuş şeyler.Nasıl yaptın? Adobe fotoşop deme her şey'i de.
Evetaorustan mı bahsediyorsun
Heh iyi o zaman. Hazır dediklerinin linkini atarmısın?Biraz farklı konsept arayışındayım. Ama konseptini dızlayabilirim, teşekkür ederim.
Teşekkürler!
Teşekkür ederim, deneyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ortadaki fotoğrafı Adobe ile yaptım, onun dışındakiler hazır kullanıma sunulmuş şeyler.![]()
Bu kafadan bu mantıktan çıkmanı tavsiye ederimBirileri birinin yaptığı şeye direk yüzüne karşı veya yazarak kötü yazması beni çok üzüyor nedense![]()
Şu bass şeysini buradan aldım ama nerede bulamıyorum.Heh iyi o zaman. Hazır dediklerinin linkini atarmısın?
KeşkeBu kafadan bu mantıktan çıkmanı tavsiye ederim
Teşekkürler. Yeni sistemi alınca yaparımŞu bass şeysini buradan aldım ama nerede bulamıyorum.
![]()
Rainmeter | DeviantArt
www.deviantart.com
Bu da duvar kağıdı