Neler Yeni

Yardım Yeni modem kurdum internet 60 kbps!

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Oğuz
reis eski modemin duruyor mu
Yandı hocam. Yanmasa hiç almazdım bunu. 10-11 yıllık Zyxel modem bundan daha iyi çalışıyordu. Garantiyle 2100 TL veriyoruz aldığımız modeme bak. Eskiden takıp kullanıyorduk. Bunlara bu parayı verip bir de ayarıyla uğraşıyoruz.

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
539
İsim
PichHasso
Yandı hocam. Yanmasa hiç almazdım bunu. 10-11 yıllık Zyxel modem bundan daha iyi çalışıyordu. Garantiyle 2100 TL veriyoruz aldığımız modeme bak. Eskiden takıp kullanıyorduk. Bunlara bu parayı verip bir de ayarıyla uğraşıyoruz.
aynı durumu bende yaşadım bana modemin yandı dediler bende araştırdım ettim falan ama modem değil sadece adaptör yanmıştı benim adaptörü değiştirdim sorun ortadan kalktı sen bunu denedin mi hiç

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Modem yandı dediniz galiba, kablonuzda zarar görmüş olabilir. Farklı kablo ile deneyin ya da kablo ucu jakları yenileyin. Hatalar gözüküyor. Hızda sorun olsaydı modemde 35 civarı gözükmezdi.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Oğuz
Modem yandı dediniz galiba, kablonuzda zarar görmüş olabilir. Farklı kablo ile deneyin ya da kablo ucu jakları yenileyin. Hatalar gözüküyor. Hızda sorun olsaydı modemde 35 civarı gözükmezdi.
Hocam yeni modem aldığım için ethernet kablosuna kadar her şey yeni zaten.

Lady-Of-Ice

80+ Silver
Snr niz düşük ve hat zayıflamanız yüksek, hatta dengesizliğe yol açıyor. Tesisatla ilgili bir sorun olabilir.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Oğuz
Snr niz düşük ve hat zayıflamanız yüksek, hatta dengesizliğe yol açıyor. Tesisatla ilgili bir sorun olabilir.
Eski modem yapıldı taktım ve bir sorun yok. Yenisi kadar hızlı değil hatta telefon ağında aralarında çok fark var ama eskisi gibi çalışıyor sorunsuz. Yeni aldığımızda ne sorun olabilir.

BARIS31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Barış
Eski modem yapıldı taktım ve bir sorun yok. Yenisi kadar hızlı değil hatta telefon ağında aralarında çok fark var ama eskisi gibi çalışıyor sorunsuz. Yeni aldığımızda ne sorun olabilir.
modemi bi sıfırla

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Oğuz
modemi bi sıfırla
Milyon kez yaptım. 5ghz ile 2.4ghz giriş hatlarını da ayırdım. Akıllı yardımı falan da kapattım ama olmuyor. TP-Link aradığımda dün ISS'e yönlendirdi, modemde sorun yoktur dedi. Bügün eski modemin olmasıyla gördüm ki yeni modem sorunlu.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Oğuz
Ben bunu sadece router olarak kullanıp 5ghz wifi verebilir miyim acaba

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Oğuz
https://community.tp-link.com/en/home/forum/topic/529082 linkteki en son yorumda bir çözüm sunmuşlar ona bir bak birde. Aynı sorunu yaşayan kişiler Online olarak mesaj yazıp custom firmware istemişler durımu bildirip düzelmiş.
Evet çokça gördüm bunu. Yarın Vatan'a iade edip Tenda V12 almaya çalışacağım. Eğer iade kabul etmezseler ki etmeleri lazım diye düşünüyorum. O zaman tekrar TP'yi arayip güncelleme isteyeceğim.

Oguz...

80+ Bronze
Kenetic daha iyi genel yorumlara göre
Mesaj otomatik birleştirildi:

Firmware düşürüpte düzeltme olanlar olmuş onu denemek daha kolay ve hızlı

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Oğuz
Kenetic daha iyi genel yorumlara göre
Saçma sapan sorunları olmasın da Tenda V12 de iş görür diye düşünüyorum. 12 yıllık Zyxel'in tek eksiği wifi performansı. En azından 5ghz ile düzgün bir değer elde ederim telefonda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,659
Üyeler
163,030
Son üye
Yigit34y
Top Bottom