Neler Yeni

Yeni mouse almak istiyorum ama karar veremiyorum help agalar

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Talha Gökyürek
Bütçe
5000
Selamlar öncelikle, normalde 2-3 sene önce (tam hatırlamıyorum) razer viper v2 pro aldım. İlk aldığım zaman baya hoşuma gitti ve güzel bi mouse oldu. Lakin şu anda yeni bir mouse almak istiyorum. Normalde aklımda waizowl ogm pro v2 almak vardı ama zeus modelinin stokları bittiği için alamıyorum. Diğer renkleri de bana cazip gelmiyor. Sizden isteğim kronik bir sorunu falan olmayan güzel bi mouse önerirseniz sevinirim. Mouse tutuş stilimi tam olarak bilmiyorum ama geçenlerde swarcowda duymuştum relaxed claw grip diyebilirim. 5k üstü olmasın eğer ki 4-8k hz dongle vs varsa da içinde geliyorsa çok güzel olur. 5k Üstünü alamam zorlayarak 5k çıkabilirim zaten bilginize.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Selamlar öncelikle, normalde 2-3 sene önce (tam hatırlamıyorum) razer viper v2 pro aldım. İlk aldığım zaman baya hoşuma gitti ve güzel bi mouse oldu. Lakin şu anda yeni bir mouse almak istiyorum. Normalde aklımda waizowl ogm pro v2 almak vardı ama zeus modelinin stokları bittiği için alamıyorum. Diğer renkleri de bana cazip gelmiyor. Sizden isteğim kronik bir sorunu falan olmayan güzel bi mouse önerirseniz sevinirim. Mouse tutuş stilimi tam olarak bilmiyorum ama geçenlerde swarcowda duymuştum relaxed claw grip diyebilirim. 5k üstü olmasın eğer ki 4-8k hz dongle vs varsa da içinde geliyorsa çok güzel olur. 5k Üstünü alamam zorlayarak 5k çıkabilirim zaten bilginize.
Biraz klasik olacak ama logitech gpx 2 ikinci el tarafında uyguna bulabilirsin sıfırı biraz tuzlu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz klasik olacak ama logitech gpx 2 ikinci el tarafında uyguna bulabilirsin sıfırı biraz tuzlu.
Şuanda aktif olarak kullanıyorum 8k hz desteği yazılımda var memnunum

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Alper Kaplan
Gpx süperlight

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Talha Gökyürek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gpx biraz garip geldi bana hiç uzun süre kullanmadığım içindir belki ama mağazada elime aldığımda tuhaf hissettirmişti şekli başka bi öneriniz yok mu acaba? En kötü ona bakarım yine de.

Şuanda aktif olarak kullanıyorum 8k hz desteği yazılımda var memnunum
ikinci el olarak alamam kredi kartım ile alacağım için beni uğraştırır o iş maalesef

Kaan31

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Tuna
onlarca mouse kullandım viper v2 gpx lamzu sora beast x şuan hitscan kullanıyorum çok memnunum 4.2kdı wraithde yanlış hatırlamıyorsam

gavanoz

80+
wraith in sitesinde ki atk modellerine bakabilirsin şahsen f1 pro max kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Talha Gökyürek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onlarca mouse kullandım viper v2 gpx lamzu sora beast x şuan hitscan kullanıyorum çok memnunum 4.2kdı wraithde yanlış hatırlamıyorsam
Lamzu atlantis ilk almak istediğim mousedu ama bi sorun nedeniyle alamamıştım onun yerine v2pro almıştım. Bahsettiğin mouselara baktım hitscan stokta yok beast x bana hitap etmiyor soranın stokta olanı 7kya dayanıyor ya lamzu maya purple var o güzel ya da atlantis siyah var dongle ile beraber geliyormuş hem. Bunlar şu anlık güzel gözüküyor teşekkür ederim başka bir önerin var mı acaba?

ANYA

80+ Bronze
dediğin gibi wl beast xmax, gpx v2 yada viper v3 pro aynı benzer shape şekil var 2el bulabilsen

willeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ege başaran
Scyrox v8 kullanıyorum bir göz atabilirsiniz memnunum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir Talha Gökyürek
wraith in sitesinde ki atk modellerine bakabilirsin şahsen f1 pro max kullanıyorum herhangi bi sorun yaşamadım
atk serisine baktım f1 ismin açısından hoşuma gitti ama pro max stokta yok f1 extreme e baktım 8k dongle ile geliyor direkt kutudan ama 60 saat 1k hz kullanım süresi aşırı az 4khz de bile kullansam 2 günde bir şarj etmem gerekir. o yüzden istemeden de olsa elemek zorundayım aşırı düşük şarjı

Scyrox v8 kullanıyorum bir göz atabilirsiniz memnunum.
bataryası dışında fiyatına göre özellikleri gayet güzel bir mouse'muş f1 extreme ve bu mouse'u listeme ekleyeceğim teşekkür ederim

gavanoz

80+
atk serisine baktım f1 ismin açısından hoşuma gitti ama pro max stokta yok f1 extreme e baktım 8k dongle ile geliyor direkt kutudan ama 60 saat 1k hz kullanım süresi aşırı az 4khz de bile kullansam 2 günde bir şarj etmem gerekir. o yüzden istemeden de olsa elemek zorundayım aşırı düşük şarjı

bataryası dışında fiyatına göre özellikleri gayet güzel bir mouse'muş f1 extreme ve bu mouse'u listeme ekleyeceğim teşekkür ederim
hocam yemek yerken video izlediğinizde fulleniyor şarjı o ve 10dk kablolu kullanılabilir diye düşünüyorum herhangi bi durumda da ve gerçekten hafif bi mouse he yine illa olmaz derseniz temudan ajazz 159 pro alınabilir

Top Bottom