- Konu Sahibi Konu Sahibi
anakartta vga girişi varAnakartın uyumlu değil sanırım.
anakartta vga girişi varAnakartın uyumlu değil sanırım.
ben şeyi anlayamadım dostum bilgisayarı açtığımda monitör çalışınca del tuşuna basılı tuttuğunda bios ekranı geliyor mu gelmiyor mu?bilgisayarcıya götürdüğüm için bir şey bilmiyorum yarın bakarız dedi
B450 serisinin bazı kartlarında VGA girişi vardı, bu da onlardan biri sanırım. Yani giriş-çıkışlarda olmayabilir.Anakartta VGA' girişi vardı diye hatırlıyorum, sorun giriş çıkışlarda değil bence.
eğer geliyosa ama PC açılmıyorsa netten anakartının modelinin biosmupdate videosunu izle sen güncelleben şeyi anlayamadım dostum bilgisayarı açtığımda monitör çalışınca del tuşuna basılı tuttuğunda bios ekranı geliyor mu gelmiyor mu?
evet bendede olmuştu laptop kullanırken ramlerinin tam oturup oturmadığına bak yada aldığım ram tamamen bozukta olabilir benimki bozuk gelmişti değiştirilmiştiYeni bilgisayarlarda görüntü gelmeme sorunu büyük olasılıkla RAM kaynaklı çıkıyor.
itopya dahil ben bios update yapanı görmedim sanırsam az da olsa riskli olduğu için dokunulmuyorBios update yapılmadan mı göndermişler acaba anlayamadım sorunun kaynağı update olabilir.
@albayy0ben şeyi anlayamadım dostum bilgisayarı açtığımda monitör çalışınca del tuşuna basılı tuttuğunda bios ekranı geliyor mu gelmiyor mu?