Yeni PC aldım hangi uygulamaları indirmeliym

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar yeni hazır PC aldım neler yapmalıyım ve önemli ve gerekli olan temel hangi uygulamaları indirmeliyim
Link ve ne işe yaradıklarını da paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar yeni hazır PC aldım neler yapmalıyım ve önemli ve gerekli olan temel hangi uygulamaları indirmeliyim
Windows ve ekran kartı işlemci driveri yükleyin Chrome falan isterseniz yüklersiniz ytb üzerinde ararsanız nasıl indireceğinizi falan bulabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows yüklü mü

Windows ve ekran kartı işlemci driveri yükleyin Chrome falan isterseniz yüklersiniz ytb üzerinde ararsanız nasıl indireceğinizi falan bulabilirsiniz

Windows yüklü mü
Donanım arşivi ytb kanalında videosu vardı ona bakarsınız ya da

Windows yüklü mü

Donanım arşivi ytb kanalında videosu vardı ona bakarsınız ya da
O video yeterli midir hocam
Visualler falan indir diyenler oldu
Bilmiyorum tam hangileri ve ne işe yaradıklarını
PC kargoda geliyor gelmeden not edeyim dedim önemli şeyleri

Bilmiyorum hocam ben sadece Windows ve işlemci ile ekran kartının driverini yükledim onlara gerek var mı bilmiyorum

visualler, net framework... zaten steamde oyun indirirken gerekli olani sisteminize yukler ama isterseniz hepsini kurabilirsiniz ne kadar gerekli bilemem.

Bilmiyorum hocam ben sadece Windows ve işlemci ile ekran kartının driverini yükledim onlara gerek var mı bilmiyorum
Peki bu ekran kartı işlemci driverlar falan ne işe yarıyor, indirdikten sonra ne yapıyoruz ,ne zaman da bir bakıyoruz

visualler, net framework... zaten steamde oyun indirirken gerekli olani sisteminize yukler ama isterseniz hepsini kurabilirsiniz ne kadar gerekli bilemem.
Net framework ne işe yarıyor hocam
Onu indirsem yeterli midir

Hangi Uygulamalar yüklenecek falan herşeyi gösteriyorlar mı hocam

Sen uygulama olarak neden bahsediyorsun onu anlamadım? Yani driverları, BIOS ayarlarını, windows performans ayarlarını falan gösteriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,598
Üyeler
184,336
Son üye
Teknolocia
Geri