bazı siteler ücretsiz bir şekilde bazı siteler ise 40 50 tl gibi fiyatlara windows yüklü yolluyorlar büyük ihtimalle ellerinde driverleri ve windows yüklü olan bir diski hepsine tek tek takarak test ediyorlardırYeni PC aldım montajlı ve test edilerek geleceği söylendi.Geldiğinde driver,bios güncel sürüm mü olacak?Windows u kendim kuracağım kurduktan sonra tekrar güncelleme yapmam gerekir mi?
windows deneme sürümü 61 tl idi ek olarak onu almadım yinede deneme sürümü gelir miHocam montaj yapıldığında her şey güncel ve Windows deneme sürümü kurulu gelir bir tane 15 TL'ye OEM key alın, Windows 10 kullanın.
Biosu güncel gelir.Driverları zaten windows update otomatik güncelliyorYeni PC aldım montajlı ve test edilerek geleceği söylendi.Geldiğinde driver,bios güncel sürüm mü olacak?Windows u kendim kuracağım kurduktan sonra tekrar güncelleme yapmam gerekir mi?
Hocam o zaman Freedos yüklü olarak gelir.windows deneme sürümü 61 tl idi ek olarak onu almadım yinede deneme sürümü gelir mi
Freedos yüklü ? Freedos demek işletim sisteminin olmaması demek zaten.Hocam o zaman Freedos yüklü olarak gelir.
Hocam kusura bakmayın oruç hali.Freedos yüklü ? Freedos demek işletim sisteminin olmaması demek zaten.
Allah kabul etsin kardeşimHocam kusura bakmayın oruç hali.
Sağol abi eyvallah.Allah kabul etsin kardeşim