windowsu hangi depolama birimine kurduysan o secili mi diye sormus arkadassecilimi derken neden bahsadiyosunuz anlamadim
duzgun kurulmamis gibi gozukuyor tekrar format atarak cozulur tahminimceevet secili
fakat ben pc de kurulum yapmak istedigimde flasi taktigimda yine aynisi olmustu ekran gelip gidiyorduduzgun kurulmamis gibi gozukuyor tekrar format atarak cozulur tahminimce
o yuzden baska pc de kurdumfakat ben pc de kurulum yapmak istedigimde flasi taktigimda yine aynisi olmustu ekran gelip gidiyordu
ayrica ssdmi csm modunda goruyor uefi modunda girmuyorfakat ben pc de kurulum yapmak istedigimde flasi taktigimda yine aynisi olmustu ekran gelip gidiyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o yuzden baska pc de kurdum
Hocam sana w11pro key verimi fazladan 1 tane var bendearakdaslar merhaba ben sistem topladim ve ssd ye baska cihazda win 11 kurdum sonra taktigimda ilk siyah ekranda windows logosu geldi hemen geri gitti sistem yaniden basladi ve ayni sekilde baya gitti neden olurki
gerek yok hocam tek istedigim su windowsu acmakHocam sana w11pro key verimi fazladan 1 tane var bende