Neler Yeni

Yeni pc deki ssd yi eskiye takma

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
msbsb
Mevcut pcm deki windows kurulu ssd yi eski pc ye takmak istiyorum. eski pc nin harddiski bozuk o yüzden bişey bakacağım geri yeni pc ye takacam sorun olur mu

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
İsmail
Nasıl yani anlamadım sen şimdi eski pc hard diski bozuk diye yeni pcdeki ssdyi takıcam diyorsun neye bakacaksın ki ?

trrkerim

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Kerim topçu
Mevcut pcm deki windows kurulu ssd yi eski pc ye takmak istiyorum. eski pc nin harddiski bozuk o yüzden bişey bakacağım geri yeni pc ye takacam sorun olur mu
Hdd bozuksa neyine bakacaksın ztn ssd deki ayni seyler normal bi sekilde cikicak

Sucuklumen42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
msbsb
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hdd bozuksa neyine bakacaksın ztn ssd deki ayni seyler normal bi sekilde cikicak
Pc bi tanıdığım verdi eski bir pc çalıştırdım da hdd uyarısı aldım işte satacağım parçalarına vs bakacam işte benim şuanki windows kurulu ssd yi buna takcam o yüzden bişey olurmu diye sormak istedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc bi tanıdığım verdi eski bir pc çalıştırdım da hdd uyarısı aldım işte satacağım parçalarına vs bakacam işte benim şuanki windows kurulu ssd yi buna takcam o yüzden bişey olurmu diye sormak istedim
Yani anlayacağınız demek istediğim ssd vs belki formatlar bir şey olur sıkıntı çıkarmi diye sormak istedim

Yani anlayacağınız demek istediğim ssd vs belki formatlar bir şey olur sıkıntı çıkarmi diye sormak istedim
Yani ana pc deki windows kurulu ssd tam analatamadım kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,698
Üyeler
163,867
Son üye
Efeefef
Top Bottom