ekran kartını taktım güç tuşuna bastım ışıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor daha sonra psu dan tık ses geliyor ve pc kapanıyor video atamadığım için twit linki atıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler 
Link:

Link:

Ekran kartini cikartip denermisin birde ekran kartini tam taktigina eminmisin kablolari filan kontrol etekran kartını taktım güç tuşuna bastım ışıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor daha sonra psu dan tık ses geliyor ve pc kapanıyor video atamadığım için twit linki atıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler
Link:
Ekran kartını çıkarıp mı açayım? pc yi evet tam taktım çıt ettiEkran kartini cikartip denermisin birde ekran kartini tam taktigina eminmisin kablolari filan kontrol et
Evet ekran kartini cikartip denermisin birdeEkran kartını çıkarıp mı açayım? pc yi evet tam taktım çıt etti
Yok yine aynısı oluyorEvet ekran kartini cikartip denermisin birde
Psu arizali olabilir veya sisteme gucu yetmiyor olabilir dicemde ekran kartsiz gücü yeter bence buyuk ihtimalle psu da ariza var baska bir psu ile deneybilirmisinYok yine aynısı oluyor
Psu nun yetmemesi imkansız 1000w başka deneyecek psu yok elimde maalesefPsu arizali olabilir veya sisteme gucu yetmiyor olabilir dicemde ekran kartsiz gücü yeter bence buyuk ihtimalle psu da ariza var baska bir psu ile deneybilirmisin
Bunun çok basit bir yöntemi var şimdi size bunu gösteriyorum..ekran kartını taktım güç tuşuna bastım ışıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor daha sonra psu dan tık ses geliyor ve pc kapanıyor video atamadığım için twit linki atıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler
Link:
Soketleri ellemedim hiçBunun çok basit bir yöntemi var şimdi size bunu gösteriyorum..
Diye giren videolar gibi xd
Ram kardeşim sorun tek slot dene önce sonra çift dene tek tek kombin yap anladin sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hmm video şimdi izledim
Bütün soketlerin tek tek güzelce sök tak yaptın mı güç ile ilgili sorun gibide duruyor
Hepsini güzelce oturt ve ram sök tek ram takSoketleri ellemedim hiç

Getirdim hocam getirmesem ışıklar yanmazKomik olucak ama arkadaki psu düğmesini on konumuna getirdin demi
İlk PC mi topladığımda benimde başıma gelmişti ama ben işlemci pinlerini yamultmuştum umarım aynı hatayı yapmamışsınıdrekran kartını taktım güç tuşuna bastım ışıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor daha sonra psu dan tık ses geliyor ve pc kapanıyor video atamadığım için twit linki atıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler
Link: