Yeni pc topladım güç tuşuna basınca açılmıyor

Psu arizali olabilir veya sisteme gucu yetmiyor olabilir dicemde ekran kartsiz gücü yeter bence buyuk ihtimalle psu da ariza var baska bir psu ile deneybilirmisin
Psu nun yetmemesi imkansız 1000w başka deneyecek psu yok elimde maalesef

ekran kartını taktım güç tuşuna bastım ışıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor daha sonra psu dan tık ses geliyor ve pc kapanıyor video atamadığım için twit linki atıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

Link:
Bunun çok basit bir yöntemi var şimdi size bunu gösteriyorum..
Diye giren videolar gibi xd

Ram kardeşim sorun tek slot dene önce sonra çift dene tek tek kombin yap anladin sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm video şimdi izledim

Bütün soketlerin tek tek güzelce sök tak yaptın mı güç ile ilgili sorun gibide duruyor

Bunun çok basit bir yöntemi var şimdi size bunu gösteriyorum..
Diye giren videolar gibi xd

Ram kardeşim sorun tek slot dene önce sonra çift dene tek tek kombin yap anladin sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hmm video şimdi izledim

Bütün soketlerin tek tek güzelce sök tak yaptın mı güç ile ilgili sorun gibide duruyor
Soketleri ellemedim hiç

Komik olucak ama arkadaki psu düğmesini on konumuna getirdin demi 😂

ekran kartını taktım güç tuşuna bastım ışıklar yanıyor ama fanlar dönmüyor daha sonra psu dan tık ses geliyor ve pc kapanıyor video atamadığım için twit linki atıyorum yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler

Link:
İlk PC mi topladığımda benimde başıma gelmişti ama ben işlemci pinlerini yamultmuştum umarım aynı hatayı yapmamışsınıdr 😱

Geri