yani uymazsa sıkıntı dönüştürücülere güvenerek aldım çünkü ekran için bütçem yok. ama dönüştürücü hangisi olacağı konusunda kararsızımEvet uyacaktir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı vga destekliyordu bak yinede
Hocam donusturucuye gerek yok destekleryani uymazsa sıkıntı dönüştürücülere güvenerek aldım çünkü ekran için bütçem yok. ama dönüştürücü hangisi olacağı konusunda kararsızım
malesef vga gözükmüyorEvet uyacaktir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı vga destekliyordu bak yinede
Link atar misinmalesef vga gözükmüyor
Hocam donusturucuye gerek yok destekler
bir bakar mısın kart bu.XFX AMD Radeon RX 590 Fatboy Core Edition 8GB GDDR5 256Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı (RX-590P8DLD6) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
evet sadece vga var. yani bütçem olmadığı için alamıyorum. eğer varsa bildiğin bi dönüştürücü link yada önerini alabilirim teşekkürler.Monitörde sadece VGA çıkışı mı var? Eğer öyleyse de herhangi bir VGA to HDMI dönüştürücü ile rahatlıkla kullanılabilir.
İnca ıdpv01 vga to displayevet sadece vga var. yani bütçem olmadığı için alamıyorum. eğer varsa bildiğin bi dönüştürücü link yada önerini alabilirim teşekkürler.
Kullanmadığım bir şey öneremem. Daha önce de hiç kullanmadım. Ama herhangi bir e ticaret sitesine girip orta halli bir VGA to HDMI dönüştürücü alabilirsin. Kullanan arkadaşlar varsa onlar daha iyi yardımcı olur tavsiye konusunda.evet sadece vga var. yani bütçem olmadığı için alamıyorum. eğer varsa bildiğin bi dönüştürücü link yada önerini alabilirim teşekkürler.
teşekkürler yorumların için.Kullanmadığım bir şey öneremem. Daha önce de hiç kullanmadım. Ama herhangi bir e ticaret sitesine girip orta halli bir VGA to HDMI dönüştürücü alabilirsin. Kullanan arkadaşlar varsa onlar daha iyi yardımcı olur tavsiye konusunda.