Neler Yeni

Yeni pcye kurulması gereken uygulamalar

Josepht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
Merhaba arkadaşlar

Bu laptopu aldım. Kurmam gereken uygulamalar nelerdir?( Amd ve Nvidia olarak)
Oyunlarda yüksek performans almak için hangi ayarları yapmalıyım?
Msi afterburner ile oyunlardaki FPS ye bakmak istediğimde ekran 144hz olduğu için maks 144 fps görünüyor. Fakat fps videolarında daha fazla fps alıyorlar bu sorunu nasıl çözebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
1.ekran kartı driver.
2. anakart chipset yada ekran kartı sitesi üzerinden chipset
3. winrar.
4.torrent.

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
Bios güncelle sonra xmp aç,
windows güncellemelerini ve mağaza güncellemelerini yap
ardından gereksiz uygulamalarını kaldır windows ile gelipte kullanmadığın
winrar vs. adobe reader falan yükle işte

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Taksim Delisi Cenk

Josepht

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nvidia denetim masasında ve amdnin uygulamasinda hangi ayarları yapmalıyım?
Bir de fps ile ilgili soruma cevap verebilir misiniz?

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
1.ekran kartı driver.
2. anakart chipset yada ekran kartı sitesi üzerinden chipset
3. winrar.
4.torrent.
7zip varken winrar kullanılmaz hatta yeni 11 zip destekliyor rar uygulaması kurmaya gerek bile yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

O&O Shutup ile ayar yap,nvidia driverlarını nvcleanstall ile yükle(düz uygulaması container yüklüyor) nvidia denetim masasında düşük gecikmeyi açık veya ultra doku ayarınıda yüksek performans alıp maksimum performansı tercih eti işaretlersen başka yapacağın iş kalmaz(windows ayarları dışında)

Fare ayarlarına girip hassasiyeti arttır kutucuğunu kapat erişilebilirlik ayarından transparanlığı kapat görünüm ve performans ayarlarında da yazı tipini düzelt dışında diğerlerinin kutucuklarını kapat onun dışında gizlilik ayarlarındaki herşeyi kapatıp xbox ayarlarındaki ekran kaydı al vs ayarlarınıda kapat

Son düzenleme:

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,616
İsim
oğuzhan ege
7zip varken winrar kullanılmaz hatta yeni 11 zip destekliyor rar uygulaması kurmaya gerek bile yok

O&O Shutup ile ayar yap,nvidia driverlarını nvcleanstall ile yükle(düz uygulaması container yüklüyor) nvidia denetim masasında düşük gecikmeyi açık veya ultra doku ayarınıda yüksek performans alıp maksimum performansı tercih eti işaretlersen başka yapacağın iş kalmaz(windows ayarları dışında)

Fare ayarlarına girip hassasiyeti arttır kutucuğunu kapat erişilebilirlik ayarından transparanlığı kapat görünüm ve performans ayarlarında da yazı tipini düzelt dışında diğerlerinin kutucuklarını kapat onun dışında gizlilik ayarlarındaki herşeyi kapatıp xbox ayarlarındaki ekran kaydı al vs ayarlarınıda kapat
7zip hiç kullanmadım hocam winrara göre faydası nedir çünkü her işimi görüyor hala.

z0rden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Kaan P
Steam
steamcommunity.com/id/z0rden
7zip hiç kullanmadım hocam winrara göre faydası nedir çünkü her işimi görüyor hala.
GERÇEKTEN bedava (lisans öde diye kafa ütüleyip durmuyor) AES şifreleme opsiyonu var daha fazla dosya biçimi açabiliyor kendi .7z diye zip biçimi var sıkıştırma oranı normal zipten çok daha fazla onun dışında benchmarklarda da genelde winrardan daha hızlı sıkıştırıyor üstelik açık kaynak kodlu ve öyle olmasını seviyorum çünkü en son winrarda 15 yıllık açık falan çıkıyordu(kapalı kaynak uygulama problemleri)

Top Bottom