🔥İndirim Yeni Poco Pad M1 8GB 256GB Tablet 🔥12.999₺ (1000₺ İndirimde ! )

Düz poco pade göre işlemci ve batarya gelişmesi gördüm, başka gözüme çarpan bir şey olmadı.

Yurtdışı fiyatı $329 (13.982,01 Türk Lirası) gözüküyor. Güzel fiyat

az daha koyun pad 7 alın

Düz poco pade göre işlemci ve batarya gelişmesi gördüm, başka gözüme çarpan bir şey olmadı.

Chatgpt reis böyle bir yanıt sağladı . Bakıldığı zaman arada çokta uçurum bir fiyat yok bence alınabilir . Yinede tartışmaya açık

Chatgpt Alıntı (Poco pad M1 in Poco Pad Farkları )

🔎 Ne değişmiş / ne fark sağlıyor?

• Daha güçlü batarya: M1, 12.000 mAh ile daha uzun kullanım/smartphone vb. şarj etme imkânı tanıyor.
  • Yeni işlemci: Snapdragon 7s Gen 4 ile M1, muhtemelen daha verimli ve akıcı bir performans sunuyor (özellikle uzun kullanımda).
  • Depolama genişletme kapasitesi artmış: microSD ile 2 TB’a kadar destek (Pad’de 1.5 TB).
  • Geliştirilmiş ses kalitesi: M1’de hoparlör modunda ses seviyesi daha yüksek + Dolby Atmos desteği.
  • Ekran & göz konforu: M1 — Dolby Vision + TÜV-Rheinland sertifikalı düşük mavi ışık/flicker-free ekran + yüksek renk derinliği ile dikkat çekiyor.
  • Ters şarj özelliği: M1 bataryası başka cihazları (telefon, kulaklık vb.) de şarj edebiliyor.
  • Ağırlık farkı: M1 biraz daha ağır (~610 g) — bu, uzun süre elde tutarken hissedilebilir olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az daha koyun pad 7 alın
Xiaomi Pad 7 11" 8GB 256GB Tablet Gri (13.499₺)

Bunun fiyatı da iyi aslında resmi siteden 1k ucuz

Kesinlikle bende honor x9a 256 aldim kalemli. 7500e geldi. Sürekli şu kadar daha ver şunu al vb sonu yok 😅

Xiaomi/Poco/Redmi uzak durulması gereken markalar, yazılımları çok sıkıntılı.

Xiaomi/Poco/Redmi uzak durulması gereken markalar, yazılımları çok sıkıntılı.
Bir sene civarı Xiaomi Pad 6 kullandım, daha yeni Xioami Pad 7 satın aldım en ufak problem yaşamadım.

Ürüne gelirsek cumartesi günü Xioami Pad 7 12 bin liraya satın alınabiliyordu. Daha üstün bir cihaz olduğu aşikar ki Poco serisinden X1'le aynı cihaza tekabül ediyor zaten fakat bu cihazdaki 12000 mah batarya ve sd kart slotunun bulunması iyi olmuş. Eksileri ise ufs 2.2 kullanılması, günümüz için bence çok yavaş.

Geri