Bu hafta bilgisayar sipariş etmeyi düşünüyordum hocam 1-2 ay önce şuanki bütçemle rtx 3060 alabiliyordum şuan 3050 ti biraz daha beklersem daha da artacak fiyatlar diye korkuyorum beklenir mi sizce?
Ben de robot süpürge arayışındayım 1 haftadır. 11-12 Ekimi beklemeli miyim yoksa beklemeden şimdi almalı mıyım emin değilim? Robot süpürge alanında indirim olur mu acaba? Geçen sefer indirim yapılmış mıydı bu kategoride?
İndirim olsa ne olacak fiyatlara gelecek olan indirim kadar ZAM yapılacak %100 kendimizden biliyoruz...sonra vergiler düşülerek eski fiyattan satış yapılacak güya indirim yapıldı ayağına
Valla yetkililer haricinde bu soruya anca tahmin yapılır o da ne kadar doğru olur, bence içinden nasıl geçiyosa öyle yap, fikirleri duy ama yolunu kendin seç bence dostum
Eğer kargosu acele olacak bir ürün bekliyorsanız beklentinizi kısın bence. Geçen sefer düzenlenen bir haftalık indirimde tüm kargo sistemi birbirine girmişti Amazon'un. Bu sefer süre daha kısa olacağından kargo sıkıntısı belki olmayabilir yine de.
Eğer kargosu acele olacak bir ürün bekliyorsanız beklentinizi kısın bence. Geçen sefer düzenlenen bir haftalık indirimde tüm kargo sistemi birbirine girmişti Amazon'un. Bu sefer süre daha kısa olacağından kargo sıkıntısı belki olmayabilir yine de.