Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Gündüz modunda belli olurSilverda çerçeve belli değil pek.
Gündüz modunda belli olurSilverda çerçeve belli değil pek.
Güzel olmuş kullanılabilir @White Ravens @Mehmet YılmazUfak profil tasarımları yaptım. Daha iyi yapılabilir, acemiyim.
Bence denenebilir.
Teşekkür ederim. ❤Abla güzel olmuş eline sağlık
Teşekkürler, ama reddedildi.Güzel olmuş kullanılabilir @White Ravens @Mehmet Yılmaz
Teşekkürler.Mükemmel
Aslında yalnızca yeni rütbe atlamış kişilerde böyle bir görünüm olsa çok güzel olur.Teşekkürler, ama reddedildi.
Ama forumda sorun olabilir. Hata falan verir şimdi.Aslında yalnızca yeni rütbe atlamış kişilerde böyle bir görünüm olsa çok güzel olur.
Mesela rütbe atladıktan sonra 2 gün boyunca böyle parlayabilir.
Hem hayırlı olsun dileklerimizi de iletir, farketmiş oluruz.
@Mehmet Yılmaz
Ama harbiden öyle Xenfero'dan kaynaklı sanırım. Kolay kolay yenilik getirilemiyor. İyi bir Web Developer lazım.Ama forumda sorun olabilir. Hata falan verir şimdi.
Güzel hort.Ama harbiden öyle Xenfero'dan kaynaklı sanırım. Kolay kolay yenilik getirilemiyor. İyi bir Web Developer lazım.
Bir dakika ama ben bu mesajı çok önce atmıştım. Bugün 15.10 yazıyor. Bu saatte mesaj yazmadım. Hocam bir kontrol eder misiniz? @Mehmet YılmazGüzel hort.
Konu sahibi konusunu yükseltmiştir.Bir dakika ama ben bu mesajı çok önce atmıştım. Bugün 15.10 yazıyor. Bu saatte mesaj yazmadım. Hocam bir kontrol eder misiniz? @Mehmet Yılmaz
Konu sahibi konusunu yükseltmiştir.