Neler Yeni

Yeni sistem görüntü vermiyor

Fatihk16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Korkut
Herkese merhabalar yeni sistem topladim. Ama sistemi kurduktan sonra görüntü alamadım . Kasadaki tüm fanlar çalışıyor. Klavye ve farenin ışığı yanıyor islemci ve ekran kartı fanlari dönüyor ama görüntü alamiyorum ramlari yeniden taktim güç girislerini yeniden taktim ama yok neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
H610m h anakart
Vengance 3600 mhz ram 2x8gb
İ3 12100f işlemci
650 w psu
128gb hi lwl sata ssd
Not: Bir tek ekran kartım eski amd Radeon 7700 series diger pcde aktif olarak çalışıyordu

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Herkese merhabalar yeni sistem topladim. Ama sistemi kurduktan sonra görüntü alamadım . Kasadaki tüm fanlar çalışıyor. Klavye ve farenin ışığı yanıyor islemci ve ekran kartı fanlari dönüyor ama görüntü alamiyorum ramlari yeniden taktim güç girislerini yeniden taktim ama yok neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
H610m h anakart
İ3 12100f işlemci
650 w psu
128gb hi lwl sata ssd
Not: Bir tek ekran kartım eski amd Radeon 7700 series diger pcde aktif olarak çalışıyordu
Kabloyu GPU'ya bağladığınızdan emin olun. Eminseniz, GPU'yu çıkarıp onboard görüntü almaya çalışın. Gelişmeleri söylerseniz yararınıza :)

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
H610m h anakart
İ3 12100f işlemci
650 w psu
128gb hi lwl sata ssd
Monitör hdmi mı DisplayPort mu doğru taktın mı monitör girişini

Fatihk16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Fatih Korkut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabloyu GPU'ya bağladığınızdan emin olun. Eminseniz, GPU'yu çıkarıp onboard görüntü almaya çalışın. Gelişmeleri söylerseniz yararınıza :)
F İşlemci de grafik entegresi yok diye biliyorum hocam ekran kartsız görüntü vermez zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör hdmi mı DisplayPort mu doğru taktın mı monitör girişini
Vga kullanıyorum hocam monitör biraz eski de😐

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Bios güncellemeyi deneyebilirsiniz.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
TV' de VGA varsa ona bağlayıp dener misiniz? Veya başka bir kablo(varsa) dener misiniz?
F İşlemci de grafik entegresi yok diye biliyorum hocam ekran kartsız görüntü vermez zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vga kullanıyorum hocam monitör biraz eski de😐

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Sıfırladım yine yok deli olcam artık
Ramleri tek tek farklı slotlar da açmayı dene, olmazsa bios pilini çıkar 10-15 dk bekle tekrar tak bir daha dene o kadar çok sebebi olabilir ki yani şu an aklıma gelen en basit yöntemler bunlar.

Top Bottom