Neler Yeni

Yeni sistem h.o g.o ?

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Ömer
Vay be hayırlı olsun bro güle güle kullan inşallah benimde olur
Ho. Bende 20ye donanım arsivi rx 6800 lü sistemi almıstım.
h.o hocam ancak asus rx6650xtde coil whine mevcut biraz rahatsız edebilir sizi :)
Teşekkürler hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

h.o. darısı alamayanlara
Sağolun hocam

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Herhangi bir zararı varmı yani cızırtılı şekilde 1 sene kullansam karta zarar verirmi
Hocam karta performansa hiç bir etkisi yok rahat olun bendede aynı kart var. bence birde akım korumalı bir uzatma kablosu alın benim gibi bela hatalarla uğraşmassınız

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Ömer
Hocam karta performansa hiç bir etkisi yok rahat olun bendede aynı kart var. bence birde akım korumalı bir uzatma kablosu alın benim gibi bela hatalarla uğraşmassınız
Bela hatalardan kastınız watman vsmi watman vs. İse onu akım koruma kablosuyla hallediliomuki

Bide hocam karta hiçbir etkisi yoksa rahatsız etmez

Hasan344

80+ Gold

Repaer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
Samet
Bela hatalardan kastınız watman vsmi watman vs. İse onu akım koruma kablosuyla hallediliomuki

Bide hocam karta hiçbir etkisi yoksa rahatsız etmez
hocam bende eski uzatma kablosunda ekran gidiyordu. arada sırada valoranta vs girerken zaman aşımı diyor wattman ayarları geri yüklendi uyarısı geliyor ama 2. kez girince sıkıntı yok

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Ömer
hocam bende eski uzatma kablosunda ekran gidiyordu. arada sırada valoranta vs girerken zaman aşımı diyor wattman ayarları geri yüklendi uyarısı geliyor ama 2. kez girince sıkıntı yok
Tmmdır hocam teşekkürler aklımda

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
hayırlı olsun hocam wattman konusunda üzülmeyin herhangi bir parçası bozuk olan adam ram gibi mesela gidiyor hatayı ramden alıyor hiç düşünmeden amd ekran kartı kullanıyor diye wattman sanıp konu açıyor coil whine ise bende de var açıkçası benim ki biraz yüksek sesli ama kulaklık takınca gelmiyor sesi performansa da hiç etkisi yok

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Ömer
hayırlı olsun hocam wattman konusunda üzülmeyin herhangi bir parçası bozuk olan adam ram gibi mesela gidiyor hatayı ramden alıyor hiç düşünmeden amd ekran kartı kullanıyor diye wattman sanıp konu açıyor coil whine ise bende de var açıkçası benim ki biraz yüksek sesli ama kulaklık takınca gelmiyor sesi performansa da hiç etkisi yok
Hocam önemli olan performansa etkisi performansa etkisi yoksa hiç sıkıntı değil problem yaratmaz bana watman problemide fsr 3 güncellemesi ile gelecek olan driverlerle beraber bi tıkdaha iyi olucak deniliyor benim tek hoşuma gitmeyen nokta kasa oldu oda çok kötü değil güzel iş yapar ama işte ful mesh olsaydı daha iyi olurdu

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Utku Çetin
Hocam önemli olan performansa etkisi performansa etkisi yoksa hiç sıkıntı değil problem yaratmaz bana watman problemide fsr 3 güncellemesi ile gelecek olan driverlerle beraber bi tıkdaha iyi olucak deniliyor benim tek hoşuma gitmeyen nokta kasa oldu oda çok kötü değil güzel iş yapar ama işte ful mesh olsaydı daha iyi olurdu
hocam kasa full mesh değil ama gayet iyi kasadır deepcool en az noctua kadar iyi bir firma diyebilirim sadece türkiyede değeri bilinmiyor

omerkok_49

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,170
İsim
Ömer
hocam kasa full mesh değil ama gayet iyi kasadır deepcool en az noctua kadar iyi bir firma diyebilirim sadece türkiyede değeri bilinmiyor
Evet hocam deepcoolu öven çok kesim var ben tasarım açısından demiştim

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,887
İsim
ege erdem demirelli
Hayirli olsun

Top Bottom