Neler Yeni

Yeni Sistem Nasıl Olur?

T.P.G.

80+ Titanium

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
bence Intel toplayacak.
Bana sorarsan intele yine girmeyecek. Çok pahalı diye kendisi de belirtiyor. 5k lık bir sistem gelir sanki. O da benim alacağım sistemden daha iyi olamaz diyorum. İnşallah yanılmam.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Bana sorarsan intele yine girmeyecek. Çok pahalı diye kendisi de belirtiyor. 5k lık bir sistem gelir sanki. O da benim alacağım sistemden daha iyi olamaz diyorum. İnşallah yanılmam.
bence hikayeye attığı ekran kartını kullanacak. Kesiiiin

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
Dostum kendi kararın ben olsma iptal eder şansımı denerdim ama düşük bütçeli olacağını sanmıyorum bu devirde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyler sistem 3.5k ya gelirmi gelirse bende alırım? düşünceniz nedir
Bence gelmez 3.5 k ya

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
bu sistem bence orta yada orta + bir sistem olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

4k-6.5k arası

hamzfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza
Ne yaptin hocam bende ayni durumdayim, teknoking 2 aldim gelmesini bekliyorum. Acaba iptal mi etsek?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Ne yaptin hocam bende ayni durumdayim, teknoking 2 aldim gelmesini bekliyorum. Acaba iptal mi etsek?
Kafam çok deli karıştı. Büyük çoğunluk iptal etme diyor. Teknoking-2 pişman edecek bir sistem değil açıkcası. Fiyatı da parçaları da çok güzel bir sistem. Kıyamıyorum açıkcası. En fazla edeceğim zarar 500 lira olur diye düşünüyorum. Onuda umursamıyorum açıkcası. Bence iptal etmeyelim ya.

hamzfb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza
Kafam çok deli karıştı. Büyük çoğunluk iptal etme diyor. Teknoking-2 pişman edecek bir sistem değil açıkcası. Fiyatı da parçaları da çok güzel bir sistem. Kıyamıyorum açıkcası. En fazla edeceğim zarar 500 lira olur diye düşünüyorum. Onuda umursamıyorum açıkcası. Bence iptal etmeyelim ya.
Bencede ben bide r5 3600 yukseltmesiyle almistim uzun yillar gitsin diye en iyisi kalmak cunku bu sistem dusuk butceli olucak gibi. Anakart anladigim kadariyla asus prime b450m. Yani cok ust bi sistem gelmiycek gibi.

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Bencede ben bide r5 3600 yukseltmesiyle almistim uzun yillar gitsin diye en iyisi kalmak cunku bu sistem dusuk butceli olucak gibi. Anakart anladigim kadariyla Asus prime b450m. Yani cok ust bi sistem gelmiycek gibi.
Attığı hikayeden ben pek anlamadım. Parçaları çok iyi tanıyan birisi değilim. Sistemi bende r5 3600 yaptım, toshiba 500gb m2 ssd felan yaptım. Bizim sistem gelecek sistemden kesin iyi olacak gibi. O yüzden biz sistemimizle yolumuza devam edelim.

imemircan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Emir can Bozan
İlgilendiği Kategoriler
Gözüme ne çarparsa valla :)
Arkadaşlar ben yakın tarihte Teknoking-2 aldım. Abdullah abi haftaya sistem geliyor dedi. Şimdi teknoking-2 yi iptal mi etsem diyorum. Şimdi gelecek sistem ondan daha düşük bütçeli bir sistem olursa da iptal ettiğimle kalacam. Akıl verir misiniz ne yapmalıyım?
Düşük sistem olsa bile parçaları yükselterek daha ucuza getirilebilir hatta belki hediye bile olur yanında

Top Bottom