Omni-Man
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 899
Kul hakkı olduğunu düşünmüyorumHer zaman dediğim gibi al sat yapmak için başkasının hakkına girene harram zıkkım olsun , inşallah zarar eder..
Kul hakkı olduğunu düşünmüyorumHer zaman dediğim gibi al sat yapmak için başkasının hakkına girene harram zıkkım olsun , inşallah zarar eder..
Haramla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. O zaman araba piyasası falan da haram olmalı, sonuçta aynı mantık. Galericiler ucuza bulup normal piyasasına satıyor, ticaret yapıyor. Bu da mı haram o zaman?Her zaman dediğim gibi al sat yapmak için başkasının hakkına girene harram zıkkım olsun , inşallah zarar eder..
Konuyu düzgün okuduysanız zaten kendim alacağım gibi bir şey belirtmedim.hocam salin da ihtiyaci olanlar alsın az birakin nefes alsin insanlar
Ekran kartını satarsa bile 8.000₺'nin 6.000₺'sini direkt karşılıyor. İşlemciyi de 1.800-2.000₺'ye sayarsak kâr-zarar durumu ortadan kalkıyor ve diğer parçaları da eklerse rahatlıkla 1.500₺ falan kâr edilebileceğini düşünüyorum.500 ile 800 lira arasına güzel bir kaar bırakabilir gibi piyasa böyle devam ederse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende al sata karşıyım ama hocam milletin elinde para var ise istediği gibi alıp satabilir buna da kimse karışamaz maalesef
Almak senin hakkın oluyorsa herkesin hakkı olur, aldıktan sonra da ister kullanır isterse de çöpe atar kimse kimseye karışamaz. Eğer karışırsan sen ona rahatsızlık vermiş olursun.Her zaman dediğim gibi al sat yapmak için başkasının hakkına girene harram zıkkım olsun , inşallah zarar eder..
Ne alakası var kafaya bak bende al sat yapıyorum ne var bunda yasak mı veya haram mı ticaret yapmak bütçeme katkı yapıyorum bu kadar da herşeye karşı gelmeyin ayıptırHer zaman dediğim gibi al sat yapmak için başkasının hakkına girene harram zıkkım olsun , inşallah zarar eder..
ne haramı allah askına adam parsını berip alıyor gidip adama beddua okuyorsunuzHer zaman dediğim gibi al sat yapmak için başkasının hakkına girene harram zıkkım olsun , inşallah zarar eder..
Katılıyorum ihtiyacım var. Alamıyacak hissine kapılıyorum. Ayda yılda bir bilgisayarım olcak onuda kaçırcaz bence.Forum çok iyi güzel , Abdullah bey sağolsun elinden geleni yapıyor
Fakat şu Al sat kafaları yüzünden gerçekten ihtiyaçlı insanlar alamıyor git dolar Al altın al kardeşim yazık ya
Abdullah bey bilmiyor mu sanki hepsini kendisi alıp daha pahalıya satmayı adam bizim için uğraşıyor ama adamın forumunda böyle konular açıp insanlara zulüm oluyorsunuz ilginç bir toplum oldunuz
Toplu satış için belirtmek istemiştim hocam tabii ki tek tek satsa güzel kar bırakırEkran kartını satarsa bile 8.000₺'nin 6.000₺'sini direkt karşılıyor. İşlemciyi de 1.800-2.000₺'ye sayarsak kâr-zarar durumu ortadan kalkıyor ve diğer parçaları da eklerse rahatlıkla 1.500₺ falan kâr edilebileceğini düşünüyorum.
size karşı bir söylemim yok genel olarak yakınmada bulundum zatenHaramla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. O zaman araba piyasası falan da haram olmalı, sonuçta aynı mantık. Galericiler ucuza bulup normal piyasasına satıyor, ticaret yapıyor. Bu da mı haram o zaman?
Konuyu düzgün okuduysanız zaten kendim alacağım gibi bir şey belirtmedim.
Ekran kartını satarsa bile 8.000₺'nin 6.000₺'sini direkt karşılıyor. İşlemciyi de 1.800-2.000₺'ye sayarsak kâr-zarar durumu ortadan kalkıyor ve diğer parçaları da eklerse rahatlıkla 1.500₺ falan kâr edilebileceğini düşünüyorum.
Yine söylüyorum, kendim alacağım diye bir şey belirtmedim. Ek olarakta al sat yapmakta bir sakınca olduğunu düşünmüyorum. Aynı araba piyasası gibi diyebiliriz.Forum çok iyi güzel , Abdullah bey sağolsun elinden geleni yapıyor
Fakat şu Al sat kafaları yüzünden gerçekten ihtiyaçlı insanlar alamıyor git dolar Al altın al kardeşim yazık ya
Abdullah bey bilmiyor mu sanki hepsini kendisi alıp daha pahalıya satmayı adam bizim için uğraşıyor ama adamın forumunda böyle konular açıp insanlara zulüm oluyorsunuz ilginç bir toplum oldunuz