Şu modeli buldum ama herhangi bir listede hangi tier olduğunu bulamadım iyi midir? Tavsiye edeceğiniz model var mı?
Bütçe nedir?Şu modeli buldum ama herhangi bir listede hangi tier olduğunu bulamadım iyi midir? Tavsiye edeceğiniz model var mı?
5k civarıBütçe nedir?
5k civarı
aldığım sistem bu
INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 14400F - RTX5070 - Z790 - 1TB M.2 SSD - 16GB DDR5 RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu arada bütçeyi biraz daha arttırabilirim daha iyi modeller varsa. Birde benim attığım model nasıl görüşünüzü merak ettim![]()
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
O modelin incelemesi yok. Yani yorum yapmak doğru olmaz. O bütçedeki en iyi model bu. Bütçe 8500TL'ye çıkarsa:Bu arada bütçeyi biraz daha arttırabilirim daha iyi modeller varsa. Birde benim attığım model nasıl görüşünüzü merak ettim
Teşekkür ederim enermax modelini düşüneceğim yine farklı önerileriniz olursa öneriye açığımO modelin incelemesi yok. Yani yorum yapmak doğru olmaz. O bütçedeki en iyi model bu. Bütçe 8500TL'ye çıkarsa:
NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Nzxt aldım teşekkürler tekrardanO modelin incelemesi yok. Yani yorum yapmak doğru olmaz. O bütçedeki en iyi model bu. Bütçe 8500TL'ye çıkarsa:
NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
NZXT C1000 1000W 80 PLUS GOLD FULL MODÜLER SİYAH Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
highpower xtreme konuda bahsettiğinizHangi model için dediniz anlayamadım