Emre dostum, 2 gündür sana sonuç yazamadım, özür dilerim, çünkü benim bilgisayarımım kimyası bozuldu, Bilgisayarı her atığımda direk onarıma geçiyordu, ne yaptımsa da çözüm bulamadım, tekrar format atarsam belki düzelir dedim ama ona da izin vermedi, Ana kart da biosu sıfırlamak zorunda kalınca nispeten düzelir gibi oldu ama bu defada yine her açtığımda 10 saniye içinde kapanan aşağıdaki bildirimi vermeye başladı, süresi yetersiz olduğundan ekran görüntüsü alamadım, resmini çektim.
İngilizceyi çok bilmediğim için google den çevirince şunu okudum "Bellek modülleri, optimize edilmemiş bellek yuvasında bulundu. Lütfen talimatları izleyin ve sarı işaretli bellek modüllerini okla işaretli optimize edilmiş bellek deposuna taşıyın." ben bu çeviriden de bir şey anlamadım. sonuçta onu da "Artık hatırlatma" tuşuna basarak kurtuldum, ama orada bana işlemci ile ilgili bir şeyler yapmamı istiyor, bu konuda kim yardım edebilir ki ?
Artık ses düzeni de bozuldu, "Realtek audio consol" kabul etmiyor, yaşım itibarı ile bas sesleri karıştırdığım için hoparlörü tiz ayarına getirmeden söylenenleri anlayamıyorum.
Sonuç olarak, anladım ki. başkası tarafında sorunlu olduğu için iade edilen "Kıoxıa LSE10Z001TG8 SSD 1tb Excerıa Pro M.2 Nvme 2280 7300/6400"
bana satılmış,
Ben bu ürünü iade edebilirmiyim ?. Zaten o günkü fiyatların biraz daha altında satılmasında anladığım için. 15 aralık perşembe günü saat 13.30 da bana teslim edilen bu kargoyu ayni gün 13,46 ve 13 53 de ayrı ayrı 2 çekimde videoya alarak açmıştım. onu da buraya yüklemek istedimse de çok büyük olduğu için kabul etmedi, fakat çektiğim bu iki video telefonundaki 13,46 ve 13 53 olarak görünmesine rağmen bilgisayarda paylaştığım saati gösteriyor, bunu kayıt saati ile birlikte ispatı gerekirse nasıl taşırım ?
Sonuç olarak ben bu gün bunu iade edebilirmiyim.?
Çok uzattım biliyorum ama kusuruma bakmayın.
Teşekkürler