Neler Yeni

Yeni Ssd M2 satın aldım bilgisayarım daha yavaş açılmaya başladı

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Refik İlhan
Çeviri de anlattığı şey RAM'lerinizin 1. ve 3. slota takmış olmanız. Size diyor ki RAM'leri 2. ve 4. slota takın. Normalde olması gereken 2. ve 4.slotta takılı olması. RAM'leri A2 ve B2 yuvasına takar mısın?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığın yerdeki satıcı adı nedir hocam? 15 gün içinde iade etme hakkınız var.
Emre dostum Ben Ürünü Hepsiburada dan satın aldım, satın aldığım mağaza Metaver se bilişim, burada boyutu büyük olduğu için size yükleyemediğim 2 videoda da zaten sıfır ürün olmadığı her halinden belli, ancak bu yıl çıkan bir kararname ile internetten satın alınan elektronik ürünlerin iadesini engelleyen bir kararname olduğunu duydum, ben bunu isbat ediyorsam ve iade almayacaklarsa bu insan haklarına aykırı değil mi.?
Ram konusunu bana iyiki anlattınız, hemen değiştireceğim.
İyi ki varsınız, vaktinizi bana harcadınız size çok teşekkür ediyorum.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,972
İsim
Emre Zengin
Emre dostum Ben Ürünü Hepsiburada dan satın aldım, satın aldığım mağaza Metaver se bilişim, burada boyutu büyük olduğu için size yükleyemediğim 2 videoda da zaten sıfır ürün olmadığı her halinden belli, ancak bu yıl çıkan bir kararname ile internetten satın alınan elektronik ürünlerin iadesini engelleyen bir kararname olduğunu duydum, ben bunu isbat ediyorsam ve iade almayacaklarsa bu insan haklarına aykırı değil mi.?
15 gün iade hakkından bahsediyorsan o karar 2024'e ertelendi. Eğer ürünleri iade almazlarsa tüketici haklarını gidip iade ettirtebilirsin. M2 SSD'nin tam bozuk olduğuna nereden emin oldun hocam? Genellikle Windows çökmeleri depolama biriminin bozulmasıyla oluyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Hocam o karar cayma hakkı için geçerli. Tamamen iadeyi yasaklamıyor. Siz bunun ispatını yaptığınız takdirde almak zorundalar. Cayma hakkı dediğimiz şey üründe bir sorun olmamasına rağmen aldığınız ürünü geri iade etme hakkınızdır.

Ayrıca üstteki mesajın belirttiği gibi ertelendi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Refik İlhan
Hocam o karar cayma hakkı için geçerli. Tamamen iadeyi yasaklamıyor. Siz bunun ispatını yaptığınız takdirde almak zorundalar. Cayma hakkı dediğimiz şey üründe bir sorun olmamasına rağmen aldığınız ürünü geri iade etme hakkınızdır.

Ayrıca üstteki mesajın belirttiği gibi ertelendi.
Çok sağ ol dostum beni rahatlattın, zaten ürün bana 15 aralıkta teslim edildiğine göre 14 günlük sürem geçmedi, iade oluşturdum, şimdi paketi hazırlayacağım.
Bu arada şunu tekrar etmek istiyorum, ben bu forumu tesadüfen iyi ki buldum, ve yine tekrar etmek istiyorum ki hepiniz mükemmel insanlarsınız.
Hepinize teşekkür ediyorum.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Çok sağ ol dostum beni rahatlattın, zaten ürün bana 15 aralıkta teslim edildiğine göre 14 günlük sürem geçmedi, iade oluşturdum, şimdi paketi hazırlayacağım.
Bu arada şunu tekrar etmek istiyorum, ben bu forumu tesadüfen iyi ki buldum, ve yine tekrar etmek istiyorum ki hepiniz mükemmel insanlarsınız.
Hepinize teşekkür ediyorum.
Ben teşekkür ederim hocam kibarliginiz için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Refik İlhan
15 gün iade hakkından bahsediyorsan o karar 2024'e ertelendi. Eğer ürünleri iade almazlarsa tüketici haklarını gidip iade ettirtebilirsin. M2 SSD'nin tam bozuk olduğuna nereden emin oldun hocam? Genellikle Windows çökmeleri depolama biriminin bozulmasıyla oluyor.
Değerli dostum, ramların yerini değiştirdim, sanırım sistem çok az daha hızlanır gibi oldu, yeniden başladığımda artık 15 saniyede display port yazısı geliyor, toplam 25 saniyede de açılıyor.
Aslında bu da yetersiz, ben iade oluşturdum, ssd yi çıkarıp iade paketi hazırlayacağım.
Çok teşekkürler.

Ben teşekkür ederim hocam kibarliginiz için.
İhtiyar bir adamın kibarlığından ne olacak dostum, ben içimden geleni yazıyorum. yaşım çok ileri, haklı olarak bu yaşta bilgisayar başında işin ne diye sorarsan tedavisi mümkün olmayan bir hastalığım var, ilaçlarıma ek olarak doktorumun tavsiyesi ile beynimi sürekli bir şeylerle meşgul ederek hastalığın seyrini kısmen yavaşlatmaya çalışıyorum. bunda da sanırım başarılı oluyorum, çünkü bu hastalık yaklaşık 10 yıldır devam ediyor.
Sizler gibi iyi niyetli yardım sever insanlarda moral verdiği için faydalı oluyor. Ben 80 yaşında Asker emeklisiyim.
Tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Top Bottom