Neler Yeni

Yeni Topladığım Sistem Güzel mi?

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aliefe Yıldırım
arkadaşın dediği gibi seçtiğiniz psu F tier ve kasadaki psu da pek iyi değil güç kaynağına bütçe ayırmanızı öneririm, en az cooler master mwe v3 gold, corsair cx750, a750gl veya a650gf seviyesinde bir psu tavsiye ederim

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci
arkadaşın dediği gibi seçtiğiniz psu F tier ve kasadaki psu da pek iyi değil güç kaynağına bütçe ayırmanızı öneririm, en az cooler master mwe v3 gold, corsair cx750, a750gl veya a650gf seviyesinde bir psu tavsiye ederim
bende aynı psuları önerirdim normalde bende cx veya rm750e önericektim çok fazla bütçede uçmak istemezsiniz diye o ikisini önerdim arkadaşın attığı psular daha iyi olmakal beraber benim attıklarım fp ürünüdür.

kronik1907

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
702
İsim
Görkem
ram frekans cl oranı oldukça kötü
anakartta bir tık daha ucuz bir modele de yönelebilirsiniz

bazı parçalar haddinden fazla pahalı

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aliefe Yıldırım
bende aynı psuları önerirdim normalde bende cx veya rm750e önericektim çok fazla bütçede uçmak istemezsiniz diye o ikisini önerdim arkadaşın attığı psular daha iyi olmakal beraber benim attıklarım fp ürünüdür.
dostum önerilerin güzel fakat arkadaş itopyadan topluyor high power komple itopyada yok ve bahsettiğin nzxt psu stokta mevcut değil maalesef

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci
ram frekans cl oranı oldukça kötü
anakartta bir tık daha ucuz bir modele de yönelebilirsiniz

bazı parçalar haddinden fazla pahalı
arkadaşın dediği ram konusuna katılıyorum onun harici pahalı olması sorun oluşturmaz kaliteli parçalar , ramlerde 6000 mhz cl30 alırsanız çok daha iyi performans alırsınız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum önerilerin güzel fakat arkadaş itopyadan topluyor high power komple itopyada yok ve bahsettiğin nzxt psu stokta mevcut değil maalesef
o zaman sizin önerdiğiniz parçalar çok daha mantıklı olacaktır arkadaşın attığı psulardan cx750 ve a750gl yi bende öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
mamixblack
çok kötü

o anakart o parayı haketmiyor daha iyisini alırsın
o ramler o parayı haketmiyor daha iyisini alırsın
o kasa 3500tl etmiyor daha iyisini alırsın
2700 e 750w kaliteli bi psu alırsın o da fiyatını haketmiyor
ssd çok kötü o paraya fury renegade 1tb alırsın

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Sefer
her şeyi güzel seçmişsiniz fakat aldığınız kasa hazır psu ile geliyor dikkat edin ve msi mag serisinin tek kötü psusu 600 ve 650 dir onun yerine NZXT c750 veya high power performance 850w alabilirsiniz.
Kardeşim aklıma geldi bir şey sorucam sana mesela bende ismink bilmediğim bir psu var onu kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Normaldr kalitesiz bir psu kullanılırsa ne olur? Sisteme bir şey olur mu? Dikkat edin demişsin de mesela neolur onu bilmek istiyorum. Gücü yeterli vermezmi mesela? Veremezse sonra nolur? Biliyirsan anlat lütfen.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci
Kardeşim aklıma geldi bir şey sorucam sana mesela bende ismink bilmediğim bir psu var onu kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. Normaldr kalitesiz bir psu kullanılırsa ne olur? Sisteme bir şey olur mu? Dikkat edin demişsin de mesela neolur onu bilmek istiyorum. Gücü yeterli vermezmi mesela? Veremezse sonra nolur? Biliyirsan anlat lütfen.
hocam kalitesiz psuların en büyük sorunu ömürlerinin kısa olması ve korumaları olmamaları kalite psularda düşük voltaj yüksek voltaj patlamaya dayalı yüksek yükte kapanma sıcaklık düşüşü daha düşük ses ve en az 10 yıl ömür sunuyor kalitesiz psuların en ufak şeyde bozulma riski varken kalilteli psuların en ağır testlere en ağır şartlarda bile çalışabiliyor olması gibi bir çok örnek var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

daha sayılacak çok koruma var fakat benim en önemli diyebileceğim korumalar bunlar ve dandik psularda bunlar olmuyor.

Voidnyx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Aliefe Yıldırım
korumalar ve verimlilik önemli, korumalar olmazsa ısındığı halde aşırı yüklenme, prizden gelen akımın sıkıntılı olması durumunda zarar görme ihtimali ve aşırı yüklenme halinde bozulma olur(her psu sadece kendini bozarak veda etmiyor maalesef). verimlilik iyi olmazsa güçlü bir ekran kartı taktığın zaman tdp değeleri ucu ucuna yetiyor ise ekran kartı yük altına girdiğinde pc kapanabilir, veya ömrü ilerleyince bunu yapmaya başlayabilir.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
591
İsim
efe araci
sisteme zarar verme olayı genelde arızalandığında olur yoksa o psu'yu satmaya izin olmaz :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
hedef gösteriliyorum
"bence" kötü. hazır sistem alsan daha mantıklı gibi ramler en az 6000MHz CL38 expo olmalı

10 saniyede topladığım sistem link . biraz daha kafa yormalısın o kadar para vereceksin sonuçta.

Son düzenleme:
Top Bottom