NoctuaFanBoyu
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,584
Sistemi yalnızca incehesaptan mı toplayacaksınız farklı sitelerden daha ucuza bulunabilir belki
Öyle bir takıntım yok aslında ama ayrı ayrı toplamayı denedikçe batıyorum. Şuanda ayrı ayrı toplasam tüm indirimleri hiç kaçırmadan takip edip gereken parçaları denk getirmek gerekiyor daha uyguna getirmek için...Sistemi yalnızca incehesaptan mı toplayacaksınız farklı sitelerden daha ucuza bulunabilir belki
Bana da öyle geldi sanki bu fiyata daha üst düzey olur gibi geldigereksiz pahalı geldi
Şimdi YouTube’ta videolara baktım, bu ikisinin karşılaştırmalarına. FPS ve sıcaklık değerleri çok yakın RX580 çift fan olmasına rağmen. Ama sıcaklık olarak genelde GTX1650 daha düşük sıcaklıklarda seyrediyor. Biri 4, diğeri 8GB ama pek bir fark göremedim.Bana da öyle geldi sanki bu fiyata daha üst düzey olur gibi geldi
Youtubedeki testlerde phoenix modeli kullanılmamıştır ondan sıcaklık düşüktür o model ısınıyor rx580 8gb almanızı şiddetle tavsiye ederimekleme: Radeon olunca daha uyguna, hatta neredeyse aynı fiyata geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi YouTube’ta videolara baktım, bu ikisinin karşılaştırmalarına. FPS ve sıcaklık değerleri çok yakın RX580 çift fan olmasına rağmen. Ama sıcaklık olarak genelde GTX1650 daha düşük sıcaklıklarda seyrediyor. Biri 4, diğeri 8GB ama pek bir fark göremedim.