YENİ TOPLAMA BİLGİSAYAR

Gayet güzel sistem GTA5 very high 90 100 fps verebilir PUBG de 70 80 cod u bilemiyorum ama monitör 75 hz olduğu için ekrana 75fps den yukarısı yansımaz
Teşekkür ederim, ilk hedefim aslında 144Hz bir monitör almak. 144Hz monitörleri biraz daha araştıracağım.

Çok pahalı tutmuş onun yerine size şunu önderirim
Eğer Ankarti beğenmedi iseniz 100 TL fark ile dragon yapabilirsiniz
Açıkçası fiyatlar çok farketmiyor. GameGaraj biraz daha uygun fiyata geliyor ama hiç alışveriş yapmadığım bir yer olduğu için ister istemez önyargılı yaklaşıyorum...

Teşekkür ederim, ilk hedefim aslında 144Hz bir monitör almak. 144Hz monitörleri biraz daha araştıracağım.
Eğer triple a oyun oynuyorsanız gerek yok çünkü baya sağlam sistem gerekiyor. Ama oynadığınız oyunlar eğer 144fpsi geçecek oyunlar ise kesinlikle alın çok fark var çünkü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olsun aga genede pahalı tutmuş 1000tl monitör olsa 4k da kasa olsa 5k eder
4kya bu kasayı ve 1kya bu monitörü alamazsın işte o yüzden iyi diyoruz brom

Ekran kartı sanırsam tek fanlı ama güç tüketimi düşük bir kart alabilirseniz çift fanlı öneririm ama bu hali de iyi

27” Monitör dahil fiyat. Bu yüzden çok pahalı değil diye düşünüyordum aslında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim, açıkçası yüksek ayarlarda oynamaya alışık değilim ve çok da öyle bir amacım yok. Bana o oyunları rahat oynatsa yeter 😄 kasa öneriniz nedir?
Bence monitör dahil de pahalı.
İşlemci 1600 12nm, Ram 2 adet seçit düşünebilirsiniz. Monitör olarak da 144hz VA panel bunu düşünebilirsiniz.

Olsun aga genede pahalı tutmuş 1000tl monitör olsa 4k da kasa olsa 5k eder
1000 TL’ye 27” monitör bulamam ama belki de 24” 144Hz falan yapılabilir, daha uygun fiyatlısı da yeterli olabilir.

Bence monitör dahil de pahalı.
İşlemci 1600 12nm, RAM 2 adet seçit düşünebilirsiniz. Monitör olarak da 144hz VA panel bunu düşünebilirsiniz.
Bu sistem daha uygun gibi görünüyor aslinda ama markalar farklı olduğu için öyle fakat bir zararı olmaz bu sistemdeki markaların. Bunlara da bakabilirsiniz @hc1881

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,272
Üyeler
189,820
Son üye
berat_xzz
Geri