- Reaksiyon skoru
- 115
Hangileri yanıyor ?Evet, oraya taktık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi farkettim, yanıyor.
Hangileri yanıyor ?Evet, oraya taktık.
Şimdi farkettim, yanıyor.
Ez debug ledde neler yanıyor?
Hangileri yanıyor ?
Evde değilim, eve 20dk sonra geçeceğim.Ez debug ledde neler yanıyor?
Hangileri yanıyor ?
GPU yanıyor.Ez debug ledde neler yanıyor?
Ekran karti ile alakalı ekran kartını sök sarı olan yerleri silgi yardımı ile sil tak güzelce gpunun güç kablosunun tam takGPU yanıyor.
Düzelir mi öyle?Ekran karti ile alakalı ekran kartını sök sarı olan yerleri silgi yardımı ile sil tak güzelce gpunun güç kablosunun tam tak
Evet denermisinDüzelir mi öyle?
Şimdi denedim ama herhangi olumlu sonuç alamadım.Evet denermisin
Ozaman psudan şüphe edin psuda birsey olabilirŞimdi denedim ama herhangi olumlu sonuç alamadım.
ez debug'da VGA yanmasına rağmen psu nasıl olabilir bilmediğim için soruyorum? psu düzgün güç vermiyor gibisinden mi?Ozaman psudan şüphe edin psuda birsey olabilir
Evet olabilirez debug'da VGA yanmasına rağmen psu nasıl olabilir bilmediğim için soruyorum? psu düzgün güç vermiyor gibisinden mi?
Televizyon üzerinden deniyoruz, psu mu bozuk yani?Evet olabilir
Bu arada onun yanmasının nedeni
Psu
Ve monitöre bağladığınız kablo ve monitör sıkıntısı elinizde imkanınız var ise başka monitör ile deneyin
Başka bir şey üzerinde denermisin? Bios pilini çıkart tak statik elektirik olabilir birdaha dene ,arti olarak başka bir monitörde dene olmaz ise ramleri çıkart ve tak ,sonra psuyu gonder gitsin garantiyeTelevizyon üzerinden deniyoruz, psu mu bozuk yani?