Neler Yeni

Yeni Yıl İçin Hedefleriniz Neler?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
_72661b52-50e6-4e3e-94a9-ad46a56f2db6.jpeg

Merhaba forum ahalisi,

Yeni yıl yaklaşıyor ve hepimiz yeni başlangıçlar, yeni fırsatlar, yeni umutlar ve yeni hayaller için heyecanlıyız. Yeni yıl, kendimizi geliştirmek, hayatımızı değiştirmek, hayallerimizi gerçekleştirmek için bir şans verir. Bu yüzden, yeni yıl için hedefler belirlemek, motivasyonumuzu artırmak, ilerlememizi takip etmek ve başarılarımızı kutlamak için önemlidir.
Tabii ki yerinde sayarsan 2024 değil, 2030 bile gelse aynı kalırsın. Hatta zamanda geride kaldığın için eksiye düşersin. Bu yüzden en azından bir şeyler yapmak için niyetli olmak gerekir.

Benim yeni yıl için hedeflerim şunlardır:
  • Depresyondan kurtulmak ve daha işlevsel bir hayat sürmek; yeni yılda psikoloğumla beraber girdiğimiz süreçte umarım işler yoluna girer.
  • Daha sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemek. Daha çok su içmek, daha dengeli beslenmek, daha çok egzersiz yapmak gibi... Şu vücudun hakkına girmeyelim, değil mi?
  • Daha çok kitap okumak. Her ay en az bir kitap bitirmek, farklı türlerde kitaplar seçmek. Fantastik de bir yere kadar.
  • Yazmaya başladığım kitabın yarısını bitirmiş olmak hatta tamamını bitirmiş olmak. Şu yaratıcılığımızı az konuşturalım.
  • Bloguma ayda en az 2 yazı atmak. Az çeki düzen verelim.
Aklıma gelenler bunlar.

Sizin yeni yıl için hedefleriniz neler?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
Fatih
İnşallah YKS hedefine ulaşırsın!

Neden intihar düşüncelerin mi var? Eğer var ve bu düşüncelerin yoğunsa bir psikiyatrist veya psikoloğa gitmeni tavsiye ederim.
Çok var da konuşmaya gerek yok. Teşekkür ederim hocam önerileriniz için.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Çok var da konuşmaya gerek yok. Teşekkür ederim hocam önerileriniz için.
Anladığım kadarıyla profesyonel desteğe pek olumlu bakmıyorsun veya senin için zor bir seçenek olarak görünüyor. İntihar düşüncelerini içinde tutmamalısın. İçinden çıkar ve güvendiğin bir aile bireyine yahut arkadaşına söyle, destek iste.
Eğer kendini bu konuda yalnız hissediyorsan benimle de Discord üzerinden iletişim kurabilirsin, özelden mesaj atman yeterli.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
Fatih
Anladığım kadarıyla profesyonel desteğe pek olumlu bakmıyorsun veya senin için zor bir seçenek olarak görünüyor. İntihar düşüncelerini içinde tutmamalısın. İçinden çıkar ve güvendiğin bir aile bireyine yahut arkadaşına söyle, destek iste.
Eğer kendini bu konuda yalnız hissediyorsan benimle de Discord üzerinden iletişim kurabilirsin, özelden mesaj atman yeterli.
Zaten arkadaşız hocam daha önce oyun oynadık beraber, içimde tutmuyorum :) Dediğim gibi konuşmaya gerek yok teşekkürler. :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Zaten arkadaşız hocam daha önce oyun oynadık beraber
Haberin yok mu, benim hafıza gördüğüm tedaviden birazcık ucundan etkilendi. :D Yani sunucudaki bazı üyeleri hatırlamıyorum. Yani seni anımsıyorum. Ama kimdir, nedir, necidir vs. bilmiyorum. Buna diğer unuttuğum forum üyeleri de dahil. :)

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,669
İsim
Fatih
Haberin yok mu, benim hafıza gördüğüm tedaviden birazcık ucundan etkilendi. :D Yani sunucudaki bazı üyeleri hatırlamıyorum. Yani seni anımsıyorum. Ama kimdir, nedir, necidir vs. bilmiyorum. Buna diğer unuttuğum forum üyeleri de dahil. :)
Sunucuda değilim hocam, haberim yoktu. Geçmiş olsun. Sorun değil benim için :)

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Alkan Köroğlu
yapay zeka konusunda kendimi geliştirmek başlıca hedefim

Emsal

80+ Silver
#sanal her şeyden uzaklaşıp gerçeklerle başbaşa kalmak , adı üstünde sanal.
2023 de fark ettim ki ben gerçek olmayan hayal şeylerden hiç hoşlanmıyorum ,inşaallah 2024 de gerçeklerle başbaşa kalırım
Mesela şu an ben olarak yazdığım bu hesap , ve cevap verdiğim bu konu ve cevap yazan sizler hiçbiri gerçek değil hepsi kağıt üstünde , 2024 hedefim şu an yazdıklarımı telefon ekranından değil de gerçek sesimle gerçek bir ortamda gerçek kişilere iletebilmek

İlginç bir yazı oldu:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,337
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom