Neler Yeni

Yenilenmiş İphone 14 pro alınır mı

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sercan SAYİT
sizce buradan uygun fiyatlı bir telefon alıp çift telefon olarak yd cihazı imei kaydı yaptırmadan diğer işler için kullanmak mantıklı mı sizce
Kesinlikle çok mantıklı çift telefon alıp kullanmak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Gökhan Zeyrek
Dxomark çok net bir belirleyici değil. 14 Pro serisi yerine S25+ alırsan ön kamera ve arka kamera video performansında net şekilde kaybedersin, fotoğraf tarafında renk olarak benzer olmasa da dinamik aralık ve kalite olarak iyi sonuç alırsın.
zaten açıkçası benim için fotoğraftan çok video performansları önemli

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Gökhan Zeyrek
Kesinlikle çok mantıklı çift telefon alıp kullanmak.
yd cihazları türkiyeden mı alınmalı yoksa yurt dışına çıkınca ordan vergi iadesiyle almak mı mantıklı sizce o konuda nasıl bir yol izlememi önerirsiniz

şahin doğan

80+ Platinum
yd cihazları türkiyeden mı alınmalı yoksa yurt dışına çıkınca ordan vergi iadesiyle almak mı mantıklı sizce o konuda nasıl bir yol izlememi önerirsiniz
TR piyasasında YD vergisiz fiyatından alınabiliyor zaten. Gezip görmeye gidince alınır ama telefon için gidilmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Gökhan Zeyrek
TR piyasasında YD vergisiz fiyatından alınabiliyor zaten. Gezip görmeye gidince alınır ama telefon için gidilmez.
olası bir italyaya gitme şansım olabilir bu yüzden sordum gidersem oradan alırım diye dedim, tr deki yurtdışı cihazları gvenilir mi diye bazıları toplama da satıyor çünkü

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Sercan SAYİT
Yurtdışına çıkma ihtimaliniz varsa tabi ki dışardan alın, hem gezmiş olursunuz hem de vergi iadesi iyi bir seçenek ama mutlaka telefonu orada açıp kontrol edin ve mümkünse Apple gibi bir mağazadan alın. Yurtdışından telefon alıp yurda dönünce açarım diyerek mağazada kontrol etmeyip sonradan içi değiştirilmiş telefonla karşılaşanları bile gördüm. Kesinlikle güvenilir satıcılar tercih edin, büyük meblağlar söz konusu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Gökhan Zeyrek
Yurtdışına çıkma ihtimaliniz varsa tabi ki dışardan alın, hem gezmiş olursunuz hem de vergi iadesi iyi bir seçenek ama mutlaka telefonu orada açıp kontrol edin ve mümkünse Apple gibi bir mağazadan alın. Yurtdışından telefon alıp yurda dönünce açarım diyerek mağazada kontrol etmeyip sonradan içi değiştirilmiş telefonla karşılaşanları bile gördüm. Kesinlikle güvenilir satıcılar tercih edin, büyük meblağlar söz konusu.
italyada sanırım zaten apple ın resmi satış mağazaları var bizim bi arkadaş atinadan almıştı ancak apple mağazası değildi sanırım bir yerel mağzaydı bir problem yaşamadı ama zaten apple resmi mağazası dışında bende pek almayı düşünmüyorum

cihaz güncelliği fark eder mi 14 kaç sene gider 16 kaç o kadar fark eder mi yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

dxomark sitesinde bulamadım başka böyle kıyaslayan site varmı acbaa
Dxomark puanları çok sacma boşver.
S25 Plus al 16 Pro rakibi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,599
Üyeler
172,521
Son üye