Neler Yeni

Yenilenmiş iphone telefon alınır mı?

nobgo15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali
malum telefon fiyatları çok yükseldi, iphone 12 128 gb almayı düşünüyorum ama bir telefonada 35k vermek enayilik gibi geliyor. onun yerine 25k ya yenilenmişi var, kalan parada birikir. ama bu yenilenmiş telefonun ömrü max ne kadar olur onu bilmiyorum, alan yada bilen biri aydınlatabilirmi?

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
Hocam gidip telefonculardan al en azından üfünü görüp alırsın garantisi var mı hakkında bölümünde yazıyor değişen parçadı fln nerde oturuyorsun ona göre bi kaç yer biliyorum

nobgo15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gidip telefonculardan al en azından üfünü görüp alırsın garantisi var mı hakkında bölümünde yazıyor değişen parçadı fln nerde oturuyorsun ona göre bi kaç yer biliyorum
gaziosmanpaşada oturuyorum hocam

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna
malum telefon fiyatları çok yükseldi, iphone 12 128 gb almayı düşünüyorum ama bir telefonada 35k vermek enayilik gibi geliyor. onun yerine 25k ya yenilenmişi var, kalan parada birikir. ama bu yenilenmiş telefonun ömrü max ne kadar olur onu bilmiyorum, alan yada bilen biri aydınlatabilirmi?
128 yerine 64 alin hb de 27k

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
gaziosmanpaşada oturuyorum hocam
Hocam sahibindende araştırıp 12 çok rahat bulabilirsin birkaçgün önce yazsaydınız size benim telefonumu satabilirdim uyguna ip12 64 15 ay garanyili
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam düşündüm 64 gb almayı ama şimdiki telefonumda 64 gb ve yetmiyor gibi
Hocam o iphonde değişiyor şuan 10 tane(mlbb-fc) oyun 40 a yakın uygulama var 15gb boş 400 fotograf

nobgo15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali
Hocam sahibindende araştırıp 12 çok rahat bulabilirsin birkaçgün önce yazsaydınız size benim telefonumu satabilirdim uyguna ip12 64 15 ay garanyili
ah be hocam nasip kısmet işte. sahibindeye bakarım ozaman. ayrıca kaça sattınız telefonunuzu?

Hocam o iphonde değişiyor şuan 10 tane(mlbb-fc) oyun 40 a yakın uygulama var 15gb boş 400 fotograf
benim şimdiki telefonum 8, içinde çok fotoğraf ve video olmamasına rağmen 15 gb kaplıyorlar. şimdi düşününce 5 binlik bir fark yok gibi 64 ve 128 arasında. iclouda yüklerim en kötü yada bilgisayarda tutarım

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
Satmadım halihazırda kullanıyorum telefonu mu değiştirsem bilgisayarı mı değiştirsem diye düşünürken cs ye drop girince akşamına birkaç parça aldım ama şuan 23k takas teklifi geldi bi mağazdan

ah be hocam nasip kısmet işte. sahibindeye bakarım ozaman. ayrıca kaça sattınız telefonunuzu?

benim şimdiki telefonum 8, içinde çok fotoğraf ve video olmamasına rağmen 15 gb kaplıyorlar. şimdi düşününce 5 binlik bir fark yok gibi 64 ve 128 arasında. iclouda yüklerim en kötü yada bilgisayarda tutarım
Hocam google 100gb 100tl yıllık alıyorsun bütün fotoları videoları oto yedekliyor

nobgo15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali
Satmadım halihazırda kullanıyorum telefonu mu değiştirsem bilgisayarı mı değiştirsem diye düşünürken cs ye drop girince akşamına birkaç parça aldım ama şuan 23k takas teklifi geldi bi mağazdan
hocam ne kadardır kullanıyorsunuz, değişen çalışmayan parça varmıdır ve pil ömrü nedir acaba?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Tuna

hepsiburadanin yenileme kampanyasindan sizdeki 8 i verip 13 alabilirsiniz bence en makulu o

nobgo15

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ali
hepsiburadanin yenileme kampanyasindan sizdeki 8 i verip 13 alabilirsiniz bence en makulu o
benim iphone 8 i hurdacı bile almaz hocam. normalde kırmasam kullanırdım telefonu sinirden fırlattım allahına kavuştu ne yalan söyleyeyim

omer_34

80+ Silver
iphone 6-7 belki 8 alınabilir ama üst modeller için tavsiye etmem. yan sanayi parçalar takılıp fahiş fiyattan satılıyorlar. düşük modellerde çok sırıtmıyor çünkü genelde günü kurtarsın diye kullanılıyorlar. onun yerine değişensiz 2.el almanız daha iyi olur bence.

execute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Serhat İnan
hocam ne kadardır kullanıyorsunuz, değişen çalışmayan parça varmıdır ve pil ömrü nedir acaba?
1 aydır bende 2026 mart garanti bitiyor 94 pil kozmetik 10/9 değişensiz kutu faturalı 24 e aldım

Top Bottom