Mehmetaydn195
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Vodafone dan yenilenmiş İphone X alınır mı?
8600Fiyat ?
8600 fiyatı yenilenmiş telefona da yt den bakabilirsin yazarak nasıl anlatıcam bilemedimFiyatı vermeden bir şey diyemeyiz. Birde yenilenmiş derken ne demek istediniz?
Alınmaz.8600
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8600 fiyatı yenilenmiş telefona da yt den bakabilirsin yazarak nasıl anlatıcam bilemedim![]()
Bence alınır.8600
8600 fiyatı yenilenmiş telefona da yt den bakabilirsin yazarak nasıl anlatıcam bilemedim![]()
Neden?Alınmaz.
Neden?Bence alınır.
Pahalı. O fiyata zorlasan 11 bulursun. 11 bulamadın diyelim Xr kesin bulursun.Neden?
Bu zamanda 8600 liraya neredeyse sıfır + garantili telefon bulabileceğinizi sanmıyorum. Belki samsung falan saha iyidir fakat iphone SE bile 10.000 tl. He belki zorlasan fiywta daha iyisini bulursun ama zor.Neden?
Neden?
11 mi bulunurPahalı. O fiyata zorlasan 11 bulursun. 11 bulamadın diyelim Xr kesin bulursun.
Benim nakit olmadığı için fatura üstüne taksitle aldığım için bende zaten almayı düşünüyorum nakitim olsa temiz 2. el bulurumPahalı. O fiyata zorlasan 11 bulursun. 11 bulamadın diyelim Xr kesin bulursun.
11 mi?Pahalı. O fiyata zorlasan 11 bulursun. 11 bulamadın diyelim Xr kesin bulursun.