Yardım Yenilenmiş Telefon

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Easycep veya Hepsiburada gibi sitelerde yenilenmiş telefonlar satılıyor. Yorumlarının çoğu iyi. Sizce yenilenmiş iphone alınır mı? Alınırsa Easycep'ten mi yoksa Hepsiburada'dan mı alınır?

Easycep veya Hepsiburada gibi sitelerde yenilenmiş telefonlar satılıyor. Yorumlarının çoğu iyi. Sizce yenilenmiş iphone alınır mı? Alınırsa Easycep'ten mi yoksa Hepsiburada'dan mı alınır?
Yenişenmiş iphonelerde genellikle touch ıd çalışmıyor diye biliyorum ben

Fiyatları ne durumda? Bence alınmaz; çünkü bu tarz firmaların fiyatları biraz yüksek oluyor. Direk ikinci el sahibinden almak daha mantıklı.

iphone 6 16gb 1400 TL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her fonksiyonu çalışıyormuş.
Hocam 16 gb almayın sakın yetmiyor bendede iphone 6s 16 gb var satmayı düşünüyorum ya bir şey yüklemem demeyin sadece ios yazılımı 9-10 gb + 4 gb daha ios14 güncellemesi gelecek kısaca 16 gb iphone almayın

iphone 6 16gb 1400 TL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her fonksiyonu çalışıyormuş.
Hocam İphone 6 16 gb 1400 TL verilmez yazık edersiniz. Onun yerine Xioami veya Realme 3 pro bakabilirsiniz. Çok iyi telefonlardır. Eğer iphone takıntınız varsa 2. elin temizine yönelin İphone 6 plus bile bulabilirsiniz ki bende 2.el İphone 6 plus 64 gb sağlam almıştım. 1500'e

Hocam İphone 6 16 gb 1400 TL verilmez yazık edersiniz. Onun yerine Xioami veya Realme 3 pro bakabilirsiniz. Çok iyi telefonlardır. Eğer iphone takıntınız varsa 2. elin temizine yönelin İphone 6 plus bile bulabilirsiniz ki bende 2.el İphone 6 plus 64 gb sağlam almıştım. 1500'e
android iyi bir şey yok ki bu fiyatlara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,620
Üyeler
197,512
Son üye
Reesahm
Geri