Neler Yeni

Yerli Kovid-19 aşısında deneme aşamasına geçildi!

PapaganGülsem

80+ Bronze
Diğer yazılarını okumadan önce zaten Mamak'a otel mi dikilir? Hepsine cevap vereceğim. Kanunen suç dava açıldı ceza fln kesilmedi ve oraya otel dikildi kayıtları vardı babamda akşam rica ederim verirse fotoğraflarını atarım buraya. Ben yapılan hizmete kötü yada iyi derim amenna lakin gözümüze sokulmasını sevmem. Her zaman iyiye iyi kötüye kötü derim.
Trump'tan vurmuşsun zaten yükselmesinin nedenlerinden biri o evet ama benim demek istediğim ekonomi bakanımızın bunu UMURSAMAMASI. Dolar ve euro umrumda değil ne demek ya?
İstek olarakta eğitime önem verilmesini istedik anadolu ve fen liselerin açılmasını istedik ne oldu? İmam hatip liseleri şu anda fen liselerinden fazla.
Mesajı düzenlemeye devam edeceğim hepsini cevaplayacağım derslerim bittikten sonra.
Hükümeti mi yoksa aşıyı mı tartışıyorsunuz? Bu aşı için açılmış bir konu değil mi?

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
sonunda bi halka yardımını gördük

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Aga hiç emin olamıyorum vaka sayısını dahi saklayan ülkenin aşısını olmaya kimin kıçı yer çözemedim.

ElectriX

80+ Silver
İyi de var kötü de var herkes bunu biliyor ama iyi icraat yol köprü yapmak değil bunlardan bahsediyorsanız :)
Yol köprü yapmak icraat değil ki? Vergisini veriyoruz zaten yapmak zorundalar.

Top Bottom