Neler Yeni

Yeterli Depolama Olmadan Arşiv Yapmak

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Malum okullar açılıyor bende pansiyonda kalacağım ve orada internet yok. Telefonumda da sadece 16gb boş yer var ben ise bi anime arşivi yapmak istiyorum ortalama 30-40gb tutuyor. Bunları google driveye kaydetsem ve internet olmadan ve yer kaplamadan izleyebilir miyim?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
bir otg kablosu ve harici harddisk alarak (2.5 inç olmalı) depolama sıkıntısını çözebilirsin.

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Mustafa
Malum okullar açılıyor bende pansiyonda kalacağım ve orada internet yok. Telefonumda da sadece 16gb boş yer var ben ise bi anime arşivi yapmak istiyorum ortalama 30-40gb tutuyor. Bunları google driveye kaydetsem ve internet olmadan ve yer kaplamadan izleyebilir miyim?
Sd kart alabilirsin

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Telefonun Micro SD Card destekliyorsa ondan al veya videoları düşük kalitede indir daha az yer kaplar.

Bahsettiğin Google Drive için internet lazım.
bir otg kablosu ve harici harddisk alarak (2.5 inç olmalı) depolama sıkıntısını çözebilirsin.
Bazı telefonlara zarar verebiliyor.

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Para ödemeden yapmak istiyordum lâkin bir 32gb sd kart alacağım sanırım.
evde bilgisayar varsa indir bütün animeleri winrar ile küçük boyuta göre arşivle ama baştan söyliyim ben 60 gb dosyayı arşivliyim dedim i5 11400 yüzde yüz kullanıma girdi arşivlemek baya güç istiyor sıkıntı yoksa yap telefonada rar açan uygulama indir miss yada sd card al

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bazı telefonlara zarar verebiliyor.
Öyle bir şey ihtimal dahilinde değil. İçerisinde akım bile yok. Şarj etmekten daha zararsız. Ancak çok çok dandik otg kablo alırsın, kısa devre yapar. Kaliteli olursa sorun olmaz.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Öyle bir şey ihtimal dahilinde değil. İçerisinde akım bile yok. Şarj etmekten daha zararsız. Ancak çok çok dandik otg kablo alırsın, kısa devre yapar. Kaliteli olursa sorun olmaz.
2.5 inç disk akım çekmiyor de mi?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
2.5 inç disk akım çekmiyor de mi?
type-c girişine takılan kulaklık da akım çeker. bunlar 150 yıllık teknoloji değil. kaliteli ürün kullanınca bozulma gibi bir şansı yok. internetten arayabilirsin. otg ile hdd kullanıp bozulan var mı diye. ben yıllardır kullanırım, (samsung note5ten beri) bu güne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. sorun yaşanacak bir durum olsa bu özelliği telefona koymazlar.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
type-c girişine takılan kulaklık da akım çeker. bunlar 150 yıllık teknoloji değil. kaliteli ürün kullanınca bozulma gibi bir şansı yok. internetten arayabilirsin. otg ile hdd kullanıp bozulan var mı diye. ben yıllardır kullanırım, (samsung note5ten beri) bu güne kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım. sorun yaşanacak bir durum olsa bu özelliği telefona koymazlar.
Ne kadar kaliteli olursa olsun. Çok yüksek akım çeken bir cihaz takarsan yanar.

Üreticiler flash gibi düşük akım çeken cihazlar için yaptı. Üreticiler riskine karşı zaten uyarıyor.

Senin mantığına göre RTX3090'lı sistemi de takarsam sıkıntı olmaz.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ne kadar kaliteli olursa olsun. Çok yüksek akım çeken bir cihaz takarsan yanar.

Üreticiler flash gibi düşük akım çeken cihazlar için yaptı. Üreticiler riskine karşı zaten uyarıyor.

Senin mantığına göre RTX3090'lı sistemi de takarsam sıkıntı olmaz.
orada verilebilen akımdan daha fazlasını isteyen bir cihaz takarsan, çalışmaz. bu kadar. daha fazlası yok. eski telefonlarda akım yetmediği için kullanılamıyordu. daha sonra üreticiler yavaş yavaş akımları artırmaya başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,521
Üyeler
164,858
Son üye
Kuzey163
Top Bottom