Yeterli olur mu 3 adet anakart vidası?

arkadaşlar kasadan yükseltme vidası çıkmadı anakartın yanında 3 adet çıktı matx anakart için yeterli olacak mı 3 adet?
Benimde yalama yaptı ya 3 tane tutuyor bir sorun olmaz

Bendekinde de bazı vida yerleri kasayla uyumlu değildi, kasadaki 2 yuva dışarda kaldı ve karttaki bir boşluktaki civa yeri kasada yoktu,d iğerleri sıktım, sannımca problem olmaz.

Bendekinde de bazı vida yerleri kasayla uyumlu değildi, kasadaki 2 yuva dışarda kaldı ve karttaki bir boşluktaki civa yeri kasada yoktu,d iğerleri sıktım, sannımca problem olmaz.
anakartı hallettim şimdi gpu için 600w dönüştürücü kablo sorun yaratırmı diye düşünüyorum 600w to 2x8 girişi takacağım 3070ti için

anakartı hallettim şimdi gpu için 600w dönüştürücü kablo sorun yaratırmı diye düşünüyorum 600w to 2x8 girişi takacağım 3070ti için
ben direkt psu'nun içinden çıkanı kullandım, bilemiyorum sıkıntı yok gibi, modüler güç kaynağıdı katınca da çıkarmadım bıraktım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

600w benimki de

Ekler

• image.webp
    image.webp
    629.9 KB · Hit: 10
bu kablonun 600w kısmı psu ya diğer tarafı 2x8 pin gpu ya takacağım
Dönüştürücü kaliteliyse sorun olmaması gerekli. 12VHPWR kablosu zaten 300W, 450W veyahut 600W taşıması için yapılyor. 600W olduğu için hayli hayli taşıması gerekli o yükü.

Dönüştürücü kaliteliyse sorun olmaması gerekli. 12VHPWR kablosu zaten 300W, 450W veyahut 600W taşıması için yapılyor. 600W olduğu için hayli hayli taşıması gerekli o yükü.
hocam peki şuan montaj tamam görüntü alıuorum ancak kasa fanlarımın rgbsini yapamadım onun dışında her şey tamam nerde hata ya da eksik yağmış olabilirim acaba

hocam peki şuan montaj tamam görüntü alıuorum ancak kasa fanlarımın rgbsini yapamadım onun dışında her şey tamam nerde hata ya da eksik yağmış olabilirim acaba
ARGB kablosu bağlanmamış olabilir. Fanlarda 2 tane çıkış mı var?

hocam hallettim kasayı şuan
ARGB kablosu bağlanmamış olabilir. Fanlarda 2 tane çıkış mı var?
şöyle bir durum içerisindeyim bir monitörde görüntü var ancak ilerleyemiyorum yeni monitöre asla görüntü gelmiyor
ve açılırken anakartta turuncu ışık yanıyor kısa süre sonradan yeşile dönüyor anakartta 8+4 cpu girişi var ben 8pin taktım bir sorun yaratır mı?

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Hit: 2
Geri