Tüm Faturalı Tarifeler | Türk Telekom
Yeni müşterilere özel faturalı tarifeler! Avantajlı konuşma ve internet paketleri Türk Telekom'da.
bireysel.turktelekom.com.tr
fiyat iyi geç bence ben kamudan 155 TL'ye geçtim 20gba15 gb'lik tarifeye geçmeyi düşünüyorum ama telekom'un çekmeme sorunu düşünüyor işte
Çekmeme sorunu yok ama hızı yavaş.15 gb'lik tarifeye geçmeyi düşünüyorum ama telekom'un çekmeme sorunu düşünüyor işte
İki sorunda bende yok desem Turk telekom kullanıcısıyım yıllardırÇekmeme sorunu yok ama hızı yavaş.
Ben de Turk Telekom kullanıyorum yıllardır, en üst 50 Mbps download gördüm Şu sıralar 15-20 civarı görüyorum.İki sorunda bende yok desem Turk telekom kullanıcısıyım yıllardır
Ben kullanıyorum bildiğin çekmiyor parasını verdiğin interneti kullandırtmıyorlar en azından ankarada öyle15 gb'lik tarifeye geçmeyi düşünüyorum ama telekom'un çekmeme sorunu düşünüyor işte
4 senedir kullanıyorum en fazla 15 gördüm hocamBen de Turk Telekom kullanıyorum yıllardır, en üst 50 Mbps download gördüm Şu sıralar 15-20 civarı görüyorum.
Şimdi test yaptım download 13 - upload 42 çıktı Bölgesel olabilir benim download ama farklı bölgelerde de bahsettiğim maksimum hızdan öteye gidemedim hiç. En merkezi bölgede 90 Mbps gördüğümü hatırlıyorum.
Az öne türk telekomla konuştum.Yenı hat almanız veya başka operatörden geçmeniz gerek.Bende yarın şubeye gidip hattımı iptal edip yeni hat alacagımTürk Telekom prime tarifesi üyesiyim. Taahhütüm ay sonunda bitiyor buna geçebilir miyim?
Yeni hat fiyatı ne kadar haberiniz var mı?Az öne türk telekomla konuştum.Yenı hat almanız veya başka operatörden geçmeniz gerek.Bende yarın şubeye gidip hattımı iptal edip yeni hat alacagım
neden öyle bir çılgınlık yapıyorsunuz ki ? hattını başka operatöre taşıyıp, geri dönüş yaparsınız türktelekom, ki bu süreç max 10 gün bile sürmez.Az öne türk telekomla konuştum.Yenı hat almanız veya başka operatörden geçmeniz gerek.Bende yarın şubeye gidip hattımı iptal edip yeni hat alacagım
Hat zaten babamın üstüne,devir işlemi içinde yenı hat ücretiyle aynı fiyat alıyorlar.Ek olarak bu fırsat 3gün sonra bitecekneden öyle bir çılgınlık yapıyorsunuz ki ? hattını başka operatöre taşıyıp, geri dönüş yaparsınız türktelekom, ki bu süreç max 10 gün bile sürmez.
700 800tl sanırımYeni hat fiyatı ne kadar haberiniz var mı?