Neler Yeni

Yilin son V.O.K Sistemi geliyorrrrr

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Bir önceki sistemim V5; 4899TL

+ i3 10100F mi elde kalmış hem de piyasada satın alabileceğiniz rakibi bile yokken?
+ H410M-D mi elde kalmış
+ Serinin en iyilerinden olan TUF GTX 1650 OC mi elde kalmış
+ Patır patır satılan Vengeance 16GB 3200MHz ramler mi elde kalmış
+ F/P oranı ile patır patır giden Kioxia 500GB M2 SSD mi elde kalmış?
+ CV550 80+ Bronze PSU mu elde kalmış

Bana bu konularda sen, o öyle şu şöyle şeklinde konuşamazsın en fazla soru sorabilirsin. Baştan sona kadar da bu sistemlerin nasıl kurulduğundan toz tanesi kadar haberin yok.

Bu arada senin tek tek toplasan misliyle pahalı ortaya çıkacak sistemleri sana ucuza sunanlara saygı duyacaksın saygı duymuyorsan da konuşmayacaksın konu benim konum değil ama başkasının da emeğine b*k attırmam.
Çıkınca almak için sıraya girer merak etme :)

• Beğen
Reaksiyonlar: AneX

Asfalt Osman

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Umut
Instagram
Ergelenu
Discord
Asfalt Osman #2131
Bir önceki sistemim V5; 4899TL

+ i3 10100F mi elde kalmış hem de piyasada satın alabileceğiniz rakibi bile yokken?
+ H410M-D mi elde kalmış
+ Serinin en iyilerinden olan TUF GTX 1650 OC mi elde kalmış
+ Patır patır satılan Vengeance 16GB 3200MHz ramler mi elde kalmış
+ F/P oranı ile patır patır giden Kioxia 500GB M2 SSD mi elde kalmış?
+ CV550 80+ Bronze PSU mu elde kalmış

Bana bu konularda sen, o öyle şu şöyle şeklinde konuşamazsın en fazla soru sorabilirsin. Baştan sona kadar da bu sistemlerin nasıl kurulduğundan toz tanesi kadar haberin yok.

Bu arada senin tek tek toplasan misliyle pahalı ortaya çıkacak sistemleri sana ucuza sunanlara saygı duyacaksın saygı duymuyorsan da konuşmayacaksın konu benim konum değil ama başkasının da emeğine b*k attırmam.
Abi o zman dolar su anki fiyatına göre azdı ama yinede senin sistemlerin çok iyi :) giriş sistem bekliyoruz

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,718
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Ne kimsenin emeğine bok atıyorum ne de sana bir şey söylüyorum. Tek dediğim firmalar genelde elde kalan, zor satılan ve stoğu azalmayan ürünlerle sistem yapıyorlar. Şuan piyasada sıfır 1600AF 2500 TL ye alınabiliyor, itopya da 2965 TL. Şimdi 1600AF patır patır satılıyor da itopya satabiliyor mu bu fiyata? hayır. Sonra 1600AF ile sistem yapıp elden kalan deyince tepki gösteriyorsunuz, işte bu dediğim bal gibi de elde kalan oluyor.
Volkan abinin friday sistemindeki PSU mesela bende patlamıştı. Gidip değiştirdik fakat yine de onun kötü olduğunu burada söylemişti. Ama 13 bine çıktı o kasa yani millet sarı sitelerden 15e satıyordu. O tamamen dediğin gibi firma zamanında ucuza almış çok satılmamış satmak için güzel indirim yapıp hızlıca elden çıkarıyor olabilir. En azından sistem kalitesi ve parçalara baktığımız zaman fiyatına göre en güzelini itopya yapıyor. Fiyatlar deli gibi artmışken nasıl güzel sistem yapılabilecek bekleyip görecez

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ne kimsenin emeğine bok atıyorum ne de sana bir şey söylüyorum. Tek dediğim firmalar genelde elde kalan, zor satılan ve stoğu azalmayan ürünlerle sistem yapıyorlar. Şuan piyasada sıfır 1600AF 2500 TL ye alınabiliyor, itopya da 2965 TL. Şimdi 1600AF patır patır satılıyor da itopya satabiliyor mu bu fiyata? hayır. Sonra 1600AF ile sistem yapıp elden kalan deyince tepki gösteriyorsunuz, işte bu dediğim bal gibi de elde kalan oluyor.
Sana ben ne dedim? soru soracaksın, şu şöyle veya böyle demiyeceksin peki neden? çünkü sen hiçbir şeyden haberi olmayıp insanlara akıl vermeye çalışan birisin peki böyle insanlara ne denir? onu da sen araştır. Şimdi ben sana öğreteyim.

1600 AF örneniğinde olan bu işlemci neden piyasaya göre diğer firmalardan pahalı çünkü firma onu SİSTEM YAPMAK İÇİN PLANLAMIŞTIR ve satılmasın diye yüksek fiyat yazar satılırsa da yüksek kar edeyim bari kafasında çünkü değil elde kalması işlemci ekran kartlarından firmalar sipariş veriyor da aylarca stok gelmiyor sor sana öğreteyim onun dışında boş yapıyorsun

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Zeki Erdem DURGUN
Sana ben ne dedim? soru soracaksın, şu şöyle veya böyle demiyeceksin peki neden? çünkü sen hiçbir şeyden haberi olmayıp insanlara akıl vermeye çalışan birisin peki böyle insanlara ne denir? onu da sen araştır. Şimdi ben sana öğreteyim.

1600 AF öğreniğinde olan bu işlemci neden piyasaya göre diğer firmalardan pahalı çünkü firma onu SİSTEM YAPMAK İÇİN PLANLAMIŞTIR ve satılmasın diye yüksek fiyat yazar satılırsa da yüksek kar edeyim bari kafasında çünkü değil elde kalması işlemci ekran kartlarından firmalar sipariş veriyor da aylarca stok gelmiyor sor sana öğreteyim onun dışında boş yapıyorsun
abi sen bakma ona ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,920
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar

1600 AF öğreniğinde olan bu işlemci neden piyasaya göre diğer firmalardan pahalı çünkü firma onu SİSTEM YAPMAK İÇİN PLANLAMIŞTIR ve satılmasın diye yüksek fiyat yazar satılırsa da yüksek kar edeyim bari kafasında çünkü değil elde kalması işlemci ekran kartlarından firmalar sipariş veriyor da aylarca stok gelmiyor sor sana öğreteyim onun dışında boş yapıyorsun
abi benim yazdıklarıma da cevap versen iyi olurdu

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
Evet arkadaşlarla storyden duyurdu ne bütçeye çıkaracağını sordum cevap verince yazarim sistem 25 Aralıkta cikacak muhtemelen itopyada olur
haydi bakalım dandik paketden yokmu bi 7.500 e gtx 1660 super :D

Aramun

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ahmet Akın
al satçılar sırıtıyordur şimdi :)

Top Bottom