🔥İndirim Yıllık Pazarama Plus üyeliği alana 500 TL alt limitsiz kupon

Kullanmaya çalıştığın zaman izin veriyor mu? Mesela kilitli bir canlı yayına tıkladığında izleyebiliyor musun?
Aslında ben kullanmıyorum ama bizimkiler kullanıyordu en son yani bir sorun yoktu diye hatırlıyorum. Kilitli yayından kastın ne? Bir bakayım.

Aslında ben kullanmıyorum ama bizimkiler kullanıyordu en son yani bir sorun yoktu diye hatırlıyorum. Kilitli yayından kastın ne? Bir bakayım.
DSmart Go Mega üyeliği olmadan izlenemeyecek yayınlarda kilit işareti oluyor, aktif olarak kullanmıyorsan aboneliğinin bittiğini fark etmemiş olabilirsin, Pazarama Plus bittiği halde DSmart Go Mega aboneliği hala devam ediyorsa da sistemde sorun olmuştur, çünkü DSmart müşteri hizmetleri bana kampanyayı bu şekilde özetledi ve dediği gibi de yaşadım.

Kuponu gelmeyen tekrar baksın. Gecikti diye sanırım birde 250 TL'lik ekstra kupon vermişler. Güzel jest :D
1762447554046.webp

Arkadaşlar gelen 500TL kuponun skt'si 2 gün sonra bitiyor. Sktyi farketmesem kupon boşa gidecekti.

Kuponun şartlarına uyup da ise yarayacak ürün sayısı çok az. Olan ürünlerde normalden pahalı.
Evde kullanmalık ürün alacağım ben.
Bulaşık tableti çay vs. Geri kalan ürünler rezil.

başta gelmemişti kupon gelmiş son kullanım tarihi 10 kasım.

1762662832260.webp

Ben premium alalı 5 gün oldu, hala kupon görünmüyor?

Geri