Neler Yeni

YINDIAO AJAZZ AJ199 Aldım Son Derece Detaylı İncelemesi Yakında Geliyor

Darkone22

80+ Bronze
Sana sallamak için değil, o gün yine bu mouse u tartışmıştık seninle sen kırılır demiştin o yüzden kırılıp kırılmayacağını test edeceğim, ama dediğim gibi mouseub düşünce kırılması veya kırılmaması benim için çok önemli kriter değil, önemli olan bu özelliklerde bi mouseub 900 TL civarına satılması, sırf o yüzden test etmek için aldım zaten. Eğer senin dediğin gibi dandikse tavsiye etmeyiz alan diğer arkadaşlar da iptal eder ama eğer 2 3 yıl dayanacak kalitede bir mouse ise alınmaması için bir sebep yok. "Pikaçu" ifadesini de nickini hatırlayamadığımdan kullandım, alındıysan kb.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Avrupa ya yeni gelmiş benimki, şu an Almanya'da, 22 si gibi gelecekmiş
oooo benim ki hepinizden önce gelecek o zaman. kolay gelsine vermişler bugün veya yarın elimde olur sizden önce inceleme atmam yok mu

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
bende ilk defa kablosuz mouse alıcam, umarım inceleme gelene kadar stok bitmez, şu an rival 3 kullanıyorum ya darmoshark m3 ya bunu alıcam ama boydan dolayı m3'e de kaymıyo değilim, ya da hiç kablosuz almayıp alışkanlık bozmayıp v2 veya haste de almayı düşünüyorum çok arada bi durum
Biraz ucuz bir alternatif ama bunu da düşünebilirsiniz hazır stok varken.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,202
İsim
Murat Orhan
bu link ne hocam
Yanlış link pardon

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
kilan embappe
Yanlış link pardon
79GR de fena değilmiş la ben bunu ağır hatırlıyordum.

Top Bottom