Neler Yeni

YINDIAO AJAZZ AJ199 Aldım Son Derece Detaylı İncelemesi Yakında Geliyor

Sizin de hyper x haste atıp aklınızı bulandırdılar dimi hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sensör mensör aynı cart curtta dediler dimi? :D
hyperx haste attılar evet pek mouselerden anlamıyorum ama razer 8khz mi alsam diye düşünüyorum baya arada kaldım bana kalsa iyi bir wireless varsa şarj ederken kablolu da kullanabileceğim yeter aslında

hyperx haste attılar evet pek mouselerden anlamıyorum ama razer 8khz mi alsam diye düşünüyorum baya arada kaldım bana kalsa iyi bir wireless varsa şarj ederken kablolu da kullanabileceğim yeter aslında
Hocam Ajazz AJ199 Alın. Çok ciddiyim encoderden mcuya hiçbir kötülüğü yok mouse'un. İçiniz rahat olsun ajazz kötü bir marka değil.

inceleme videosu var mı acaba valorant için alıyorum sadece de valorant da en iyi performansı veren uzun süre götürecek mouseyi direkt alacağım
Millet yurtdışında Ajazz AJ199'a Logitech G PRO X Mini diyor :D

Shape olarak çok benziyorlar.

bir hafta veya on gün içerisinde eline ulaşır mı acaba haftaya falan mouse alacağımda ondan önceye denk geliyorsa güzel olur bakabilmem açısından ama uygun değilse de problem yok.
23 Mayıs'a kadar gelecekmiş

inceleme videosu var mı acaba valorant için alıyorum sadece de valorant da en iyi performansı veren uzun süre götürecek mouseyi direkt alacağım
Ben yapacam inceleme videosunu 🤣 YouTube a başlatacaklar beni

bende alıcam ama sanirım bu kablo ile dongle birlestiren parca icinden cikmiyor ondan tereddut ediyorum biraz incelemeyi bekliyoruz heyecanla

alıci mouse a yakin olsun diye arada sinyal vs olmasın

dikkatlice bir cok unboxing videosu izledim ve cikmiyor icinden o parca
İcjnde değil zaten böyle şeylerde ya klavyenin yada mouse icinden çıkıyor kutudan segil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,229
Üyeler
173,476
Son üye
coamtasis92
Geri